Take a fresh look at your lifestyle.

ارتکاب علنی گناه، تشویق دیگران به سوی گناه است!

0 1,059

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است، جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کند، مانند خانه‌ی اوست، لذا باید مانند خانه‌اش به فکر پاکی و طهارت جامعه باشد و نه‌تنها از آلوده کردن آن خودداری می‌کند بلکه باید آلودگی‌های آن را بزداید چراکه آلودگی شدن جامعه برابر است با آلوده شدن آحاد جامعه. گناه علنی آلوده کردن جامعه است چراکه موجب شکستن قبح گناه می‌شود و به‌طور غیرمستقیم دیگران را هم به گناه تشویق می‌کند.

گناه مانند آتش است که اگر در نقطه‌ای از خانه روشن شود، هرچه سریع‌تر باید خاموش و کنترل شود وگرنه، با سرایت آتش به‌جاهای دیگر، اطفاء آن غیرممکن خواهد ساخت. لذا دین مبین اسلام با هر کاری که فضای جامعه را مسموم یا آلود کند، به‌شدت مخالفت می‌کند.

حضرت امام رضا (علیه‌السلام) می‌فرمایند:

«الْمُذِیعُ بِالسَّیِّئَهِ مَخْذُولٌ وَ الْمُسْتَتِرُ بِالسَّیِّئَهِ مَغْفُورٌ لَهُ؛ آن‌کسی که گناه را آشکارا انجام می‌دهد، به خودش واگذار می‌شود و آن‌کسی که گناه را پنهان می‌کند، مورد آمرزش الهی قرار می‌گیرد».[۱]


[۱]. الکافی، جلد ۲، صفحه ۴۲۸.

مطلب مرتبط:

تشویق به گناه؛ از عوامل تشدید عذاب در قیامت
۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به این نوشته

لطفا مطالب این وبسایت را با ذکر منبع و لینک مطلب منتشر کنید!

لینک کوتاه مطلب : https://nidamat.com/?p=30197

مطالب مرتبط
حمایت مالی از گناه شناسی

وَ جاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ؛ وجهاد کنید در راه خدا با اموال و جانهایتان (توبه 41)

عزیزانی که تمایل دارند در اجر اخروی تعالی اخلاقیات در جامعه، نشر و تبلیغ احادیث و معارف اهل بیت علیهم السلام و انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر، شریک باشند تقاضا میشود که ما را در پرداخت هزینه های جاری سایت گناه شناسی از قبیل هاست، پشتیبانی فنی ، تالیف و تولید پستها و… یاری فرمایند.

اشتراک ایمیلی در نظرات این پست
اطلاع از
جهت اطلاع از پاسخ دیدگاه، ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا نظر بدهید.x