Take a fresh look at your lifestyle.

اثرات موسیقی بر جسم و روح انسان !

62 13,228

متن سخنرانی استاد رائفی پور یا موضوع موسیقی

در ادامه می خوانید:
موسیقی و معیار تشخیص خوبی یا بدی آن
حکم شرعی درباره موسیقی
شرطی سازی چیست ؟
شرطی سازی نوع ششم
عوامل شرطی سازی
وجود موسیقی در متن زندگی
آثار موسیقی بر روی سلامت
ثر موسیقی بر اعصاب
اثر موسیقی بر شنوایی
اثر موسیقی بر قلب
اثر موسیقی بر خرد و تفکر
اثر موسیقی بر تولید هیجان و التهابات
موسیقی عامل اصلی فشار خون
در جای مناسب مصرف کردن دارویی به نام موسیقی
سایر آثار موسیقی بر بدن
و… 

(بسم الله الرحمن الرحیم)

موسیقی و معیار تشخیص خوبی یا بدی آن:

مسئله موسیقی بسیار فراگیره ، ما تقریبا کمتر آدمیو پیدا میکنیم که موسیقی گوش نکنه ، خیلی خیلی کم ، حالا این موسیقی یک بار برای یک نفر یک نوحه هست که یک نوع موسیقیه برای یک فرد قرآنه که یک نوع موسیقیه ، برای فرد دیگری موسیقیه داخلی ، برای فردی موسیقیه خارجیه، شاخص تعیین اینکه ما چه موسیقیی گوش بکنیم یا نکنیم چیه؟ بارها برای من و شما پیش اومده در تاکسی نشستیم خودمون یا فردی گفته: آقا این ضبطو خاموش کن ،این صدا رو کم کن، راننده برگشته گفته آقا رادیو هست، وقتی میگه رادیو هست، یعنی چی؟ یعنی این مورد تایید نظام جمهوری اسلامیه ، دهنتو ببند، دقیقا معنیش همین میشه ، اما واقعاً نه نظام جمهوری اسلامی و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه برای موسیقی شاخص تعیین بکنه ، اینجا کسی که شاخص تعیین میکنه تک تک شماها هستین، خود فرده ، در عین اینکه یک موسیقی برای شما حلاله در عین همون حال برای من میتونه حرام باشه ، این غلطه که میگن باید از بیخ و بن فاتحه موسیقی رو خوند باید ریششو کند انداخت دور، البته کسائی هم که این حرفو زدن به نوعی حق داشتن، حالا عرض خواهم کرد چرا. بینید دوستان، موسیقی ساحتش بسیار بسیار مقدس تر از اونیه که ما پا گذاشتیم توش ، هر کسی ته صدایی داشته و از مادرش قهر کرده و رفته توی زیر زمین شروع کرده خوندن ، خوب واقعا آیا به اساتید دیگه ای که هر شش پرده موسیقی رو میتونن ادا کنن هم باید گفت موسیقیدان و به این کسانی که مشکل خانوادگی داشتند هم باید گفت موسیقیدان ؟ ساحت موسیقی مقدس تر از اینه، هر موقع از شما پرسیدن موسیقی خوبه یا بده شما در پاسخ بگین استامینوفن خوبه یا بده؟ اکسپکتورانت خوبه یا بده؟ به جای استفاده از اون بستگی داره، اگر سرت درد بگیره استامینوفن خوبه ، ولی اگر بجایش نباشه بده،موسیقی هم دقیقا یک دارو هست، ما اشتباه کردیم، ما ایرانیها همه چیز رو زیاد مصرف میکنیم، در دنیا رکورد داریم، جمهوری اسلامی ایران یک تنه به اندازه کل قاره اروپا گاز مصرف میکنه، خیلی جالبه ، جمهوری اسلامیه ایران یک تنه به اندازه کشور چین با یک میلیارد و نیم جمعیت سوخت مصرف میکنه ، به نمک که میرسه از همه بیشتر ، نوشابه از همه بیشتر، کلا پکیج هایی که انتخاب می کنیم سنگینه ، موسیقی هم همینطوره، تو دارو هم همینطوره ، نمی دونم شاید این به لحاظ روانشناسی بر میگرده به تاریخمون و به خاطره اینه که سالها در دوره استعمار ما رو گشنه نگه داشتن ، هنوز این ولع در ژن ما مونده ، شکمها به قولی سیر شده ولی چشمها گشنه هست.

حکم شرعی درباره موسیقی:

چون حکم مراجع برای ما بسیار مهمه، اول حکم شرعی و نظر چند تن از مراجع رو براتون می خونم تا حساب کار دستمون بیاد و بعد موضوع رو به بصورت مصداقی بررسی خواهیم کرد.

رسول خدا(صلی الله علیه و آله) می فرمایند :” گوش فرا دادن به صدای لهو گناه است و نشستن در مجلس آن فسق و لذت بردن از آن کفر می باشد” متوجهی دارم چی میگم؟ کفر! پیامبری که خودش دین آورده داره میگه کفر، امام باقر (علیه السلام) می فرمایند: “غنا گناهیست که خدا به سبب آن وعده آتش داده است ” ما می دونیم غیبت چی هست، دروغ چی هست، ولی مگر موسیقی چه چیزی داره که خدا اینقدر نسبت به این مسئله ناراحته ، جریان چیه ؟ فتوای مقام معظم رهبری در این باره : “موسیقی اگر انسان را به ابتذال و بی حالی و واخوردگی از واقعیت های زندگی بکشاند حرام است “

موسیقی اگر انسان را به گناه و شهوت رانی تشویق کنه این موسیقی حرام است، بنابراین مرز موسیقیه حرام و حلال ، ایرانی بودن سنتی بودن قدیمی بودن کلاسیک بودن غربی یا شرقی بودن نیست، تعیین جمهوری اسلامی ، نیست، مرز آن چیزیست که من گفتم، ابتذال!

شرطی سازی چیست ؟

برای اینکه این مسئله خوب جا بیوفته ، اول باید چند تا اصل روانشناسی رو براتون باز بکنم، مسئله ای در روانشناسی داریم تحت عنوانه شرطی سازی که بسیار مهمه، من وقتی روایات اسلامی و سیره پیامبر (صلی الله علیه و آله) و ائمه (علیه السلام) را بررسی کردم ، دیدم که بسیار بسیار روی این مسئله تاکید داشتند، تا جایی که من فکر میکنم، کسی که شرطی سازی رو درست رعایت نکنه نتونسته درست دینشو بجا بیاره ، چطور؟ ببینید ، ما به عنوان انسان نسبت به بعضی از مسائل تمایلاتی داریم و از بعضی چیزها بدمون میاد ، اگر در کنار چیزی که از آن خوشمون میاد چیز دیگری هم وجود داشته باشه، ما از اون مورد هم خوشمون خواهد اومد ، به عنوان مثال علت اینکه چرا ایرانی ها کتاب خوان نیستند، اینه که ما نسبت به کتاب شرطی شدیم، معلمان ـ ساحت مقدس معلمان محفوظ ـ کتابی با دویست صفحه به ما دادند تا بخونیم در ورقه امتحانی بابت هر ” را “ که جا انداختی ۰٫۲۵ از دست دادی، یعنی چی؟ یعنی شما باید بشینی این کتاب رو عینا و مو به مو حفظ کنی، اگر به خود نویسنده بگی اینا رو از حفظ بخون ، نمیتونه، ولی تو بارها و بارها باید جمله ها رو تکرار می کردی با دیدن کتاب یاد شب بیداری ها، یاد خستگی هات میوفتی ، بعد از تمام شدن درستون ، اگر بهت کتاب نشون بدنت می لرزه ، برای شکستن این شرطی سازی هم می تونید از کتابایی که دوست دارید، شروع کنین، اگر بتونی پنج تا کتاب بخونی، ششمی رو دیگه با علاقه می خونی ،کار به جایی میرسه که، اگر روزی یک ساعت مطالعه نکنی انگار نمازت قضا شده .این مضوع مسئله ای هست که ما هر روز باهاش دم خوریم اما به آن بی توجهیم ، بارها شده که لواشک خوردیم و بارها لواشکو دیدیم ، لواشک روکه می بینی چه اتفاقی برات میوفته؟ انگار که می خوای بخوریش دهانت شروع میکنه به ترشح بزاق چرا؟ چون بدنت فهمیده که هر دفعه لواشک میخوری باید بزاغ ترشح کنه این شرطی سازیه مثبته، شرطی سازی منفی در مورد چیزهای هست که ما از اونها بدمون میاد به عنوان مثال ،یک بچه همیشه از رنگ سفید لباس بیزاره چون هر دفعه این رنگه سفید رو دیده یا یک پنی سیلین خورده یا مریض بوده و حالش بد ، و ذهن این لباس را به عنوان یک نشان ثابت شناخته ، اگر هر بار دکتر لباسشو عوض بکنه و بچه نتونه در لباس ، اون فاکتور اصلی رو پیدا بکنه، میگرده دنبال یه چیز دیگه ، مثلا شکل مطب، اگر ساختمون ها هم فرق بکنه باز هم دنبال یک فاکتور ثابت دیگر میگرده و اگر نتونه پیدا بکنه، دو اتفاق میوفته یا شرطی نمیشه یا شرطی سازیه نوع ششم صورت میگیره ، یعنی چی؟ عرض میکنم، شش تا شرطی سازی داریم محول میکنم به خودتون تا برید بخونید که واقعا مبحث جالب و شیرینیه، این موضوع در کتاب روانشناسی هیلگارد توضیح داده شده توصیه می کنم این کتاب روانشناسی رو بخونید ، میتونید با بنیان های روانشناسی آشنا بشین.

شرطی سازی نوع ششم :

شرطی سازی نوع ششم اتفاق بدی هست ، در صورتی که فاکتور ثابتی در مورد انجام شدن کار خاصی رو پیدا نکنید ،شرطی سازیه نوع ششم رخ میده ، مثالشم یه کبوتر بود، که دانشمند ها بهش یاد دادن که اگر دو تا نوک به این کلید بزنی دو دانه گندم به عنوان جایزه دریافت می کنی ، این که شرطی سازیه نوع اوله سپس یک فاکتور سومی رو هم اضافه کردند و به کبوتر یاد دادند هر دفعه رنگ نارنجی دید و نوک زد دو دانه گندم جایزه میگیره، رنگ نارنجی همون رنگ جلیقه نجات کسایی هست که دارن غرق میشن ، کبوتر زاویه دیدش از ما بیشتره ، اشتباه نکنم ۲۷۰ درجه هست زیر هلیکوپتر نجات قفس کبوتر رو قرار میدادند کبوتر تا جلیقه نجاتی می دید دوتا نوک میزد به دکمه و دو دانه گندم پایین می افتاد ،هنوز هم از این روش استفاده میشه ، مرغ عشقایی که فال میگیرن هم شرطی شدند ، خدمتتون عرض کنم که دانشمندان اومدن یه کبوتری رو غیر فرمولی شرطی کردن، یعنی یه بار نوک میزد دو تا گندم می دادن، یه بار نمی دادن، یه بار یک کیلو گندم می ریختن جلوش ،ده بار اصلا بهش گندم نمی دادن ، این کبوتر بیچاره به دنبال فاکتور ثابتی برای دریافت دانه میگشت ، رنگ لباس دکترها عوض شد! و این فاکتور ثابت رو نمی تونست پیدا کنه، میدونی چه بلایی سرش اومد؟ شرطی سازیه نوع ششم صورت گرفت، آن کبوتر تا آخر عمرش به دکمه نوک می زد تا لحظه ای که مرد، الله اکبر به این دین، به این مذهب ،واقعا شگفت آوره میدونید چرا قمار حرامه؟ چون شما رو دچار شرطی سازیه نوع ششم میکنه چون فرمول برنده شدنتو نمی تونی کشف کنی شانسیه، یه بار می بری سه بار میبازی، ده بار پشت سر هم میبری،یه ماه اصلا نمی بری ، نتیجش چی میشه؟ کسائی که تو قمار میرن ، دائم نوک میزنن، دیگه نمیتونن قمار رو ول کنن ،شما شنیدید افرادی در جریان قمار خونه زندگیشون رو گذاشتن درسته؟ همون لحظه هم میخواد ادامه بده و ببره ، شطرنج بازی کردن ها رو دیدین؟ طرف تا میبازه میگه بشین آقا نمیذارم بری، چون باخت تلخه اینقدر اینرو تکرار میکنه تا شیرینی برد برسه ، طرف خونه زندگیشو گذاشت ، ماشینشو موتورشو ، مواردی بوده شما شنیدید طرف زن خودشو، ناموس خودشو سر قمار گذاشته حالا ببین قرآن چی میگه؟ میگه در قمار و شراب برای شما هم منافعیه هم مضراتیه اما بدانید ضرر هاش بیشتره …درسته قمار سود هم داره قمار میکنی، هزار تومن میذاری ده هزار تومن میبری اما وقتی نگاه میکنی میبینی این بلا رو سر تو آورده که تو دیگه یک انسان آزاد نیستی مختار نیستی .

عوامل شرطی سازی:

خوب شرطی سازی ها رو یاد گرفتید چه چیزهایی مارو شرطی می کنند؟
۱) غذا خصوصا خوردنی ها و در بین خوردنی ها ، شیرینی قند، چون در بدن سریع الجذبه و بدن شیرینی رو دوست شما کافیه غذایی رو بخورید و بهتون حالت تهوع دست بده دفعه بعد دیگه از اون غذا بدتون میاد چون بدن شرطی شد ، خیلی از کسایی که از میوه های خاص از غذاهای خاص بدشون میاد کسایین که در کودکی مسموم شدن و حال سختی رو گذروندن .
۲) حالات خوش مثل لبخند، دیدن کسی که انسان شادی هست بهتون انرژیه مثبت میده ، نا خود آگاه از این انسان خوشتون میاد ، بعضی ها ضد حال هستن یه لبخند هم نمیزنن، پیامبر(صلی الله علیه و آله) رو ببینید میفرمودن با لبخند احسان کنید ، میگن ما ندیدیم پیامبر لبخند از لبش بیوفته اینها اصول دین ماست عزیز من وقتی نگاه میکنی میبینی، چقدرجالبه و ریز به ریزِ این ها تاکید شده، ما مواردی رو داریم که به امام خمینی (ره) میگفتن، بیا بریم دعای کمیل میدونی چی میفرمودن؟ میگفتن “حوصله ندارم خسته ام نمیام” میدونی چرا اینکار رو نمی کرده؟ چون اگر در خستگی میرفت دعای کمیل رو میخوند فاتحه دعای کمیل کلا خونده میشد نسبت به اون شرطی میشد، بارها من به دوستان گفتم گفتم کسایی که میخوان برن دعای ندبه شب زود بخوابن که تو حالت بی خوابی مجبور نباشه جلوی خودشو بگیره، دست خودش نیست آروم آروم از دعای ندبه بدش میاد.
۳) کودکی ، شرطی سازی در کودکی خیلی سریعتر اثر می گذاره ، ما در کودکی از هر چی خوشمون اومده همین الانم خوشمون میاد از هر چی ترسیدیم همین الانم بدمون میاد من هر از چند گاهی که نشستم در بین دوستان ، این آهنگ کارتون های قدیمی رو با گوشیم پخش میکنم همه با هم دیگه بر میگردن. این شرطی شدنه، چون کارتون دوست داشته .
۴)موسیقی ، خوب مسئله بعدی تاثیر موسیقی در شرطی سازیه، دوستان عزیزم در کمتر از یک ثانیه این اتفاق میوفته فقط کافیه در ایام فراق که البته شما نداشتین ! یک موسیقی گوش کرده باشی ده سال بعد که بشنوی ، یاد فراق و جدایی ها و… میوفتی. بله شرطی شدی، جالب اینجاست که اگر یکبار به موسیقی گوش کنی هم کافیه و شرطی میشی. یه دوستی دارم ایشون جلسه خواستگاریشو داشت بصورت تلفونی انجام میداد . محرم بود یک روزی این دوستم اومده بود خونه ما ، من براش یه آهنگی” ذوالجناح ز چه روی سوی خیام آمده ای” رو گذاشته بودم ، میگفت من نمیدونم چرا عاشق این آهنگم ، من یادم افتاد اون روزی که داشت از تلفن خانه ما زنگ میزد ، همین پخش میشده ، یکبار فقط و فقط یکبار! اما کبوتر رو با یک بار دونه دادن نمیتونی شرطی کنی یا انسان رو با یک بار، نمیتونی شرطی کنی. شما هم میتونین شرطی سازیها رو انجام بدید ، آهنگ موبایلتونو عوض کنین ، آهنگ موبایلتو عوض میکنی در مترو یا BRT یا در دانشگاه ، گوشی کس دیگری زنگ می خوره که آهنگش زنگ قبلی موبایل شماست ، فورا گوشیتو نگاه می کنی، لذا حتی اگر این آهنگ، شش دوره قبل آهنگه گوشیه شما بوده باشه باز هم دستت به موبایل میره، شرطی شدی، به نظر بنده تاثیر موسیقی در شرطی سازی، از خوردنی بیشتره .

وجود موسیقی در متن زندگی

خدمتتون عرض کنم ، دوستان دیگه می خوایم وارد اصل بحث که بسیار مهمه بشیم ، موسیقی بذات در دل و جان انسان نفوذ داره یعنی اگر یه نفرو دیدی اومد کلا فاتحه موسیقی رو پیچید گذاشت کنار، بدونین آن انسان موسیقی رو نشناخته ، شما در هر کجا که باشید، موسیقی رو حس میکنید، استاد دانشگاه وقتی مطلب مینویسه ، جایی که کلمش تموم میشه گچ رو دوبار به تخته میکوبه، چون ریتم موسیقیایی برای نوشتنش گرفته ،یا به نانوایی علی الخصوص سنگکی تشریف میبرید و نانوا رو در حین انجام حرکات موزونی تحت عنوانه رقص بندری مشاهده می فرمایید ، بدون این حرکات نمیتونه نون درست کنه ، چون ریتمشه. اگر دقت کرده باشید ، بارها دیدین در خیابون، چند نفر که با هم راه میرن ،با هم قدم بر میدارن و با هم قدمهاشون رو زمین می گذارن اینها ازاول هماهنگ نبودند کمی که با هم راه رفتن ، بعد هم قدم میشن. صحبت کردن ما موسیقی داره ، فرود و فراز داره ،اگر یک نفر رو موسیقی صحبت نکنه اعصابتون خورد میشه، همه ما معمولا اینو به صورت غریزی رعایت میکنیم ، بعضیا هستن پای صحبتشون میشینی خوابت میبره ، سر درد میگیری ، این کسیه که در صحبت کردن ، موسیقی رو رعایت نمیکنه ، دوستان عزیزم بسیاری از اعراب عصر جاهلیت به خاطر موسیقی قرآن بود که به پیامبر ایمان آوردند، حداقل در مورد خلیفه دوم این مسئله در تاریخ آمده که با شنیدن صدای قرآن ایمان آورد ، قرآن موسیقیایی هست اذالشمس کورت و اذالنجوم کدرت و اذالجبال سیّرت و اذالبحار … ببین همش موسیقیایی هست و سجع داره ، حالا میتونی تو از همچین چیزی موسیقیو بگیری؟ اولین کاری که کردی باید جلوی قرآن وایستی. لذا اون دسته از افرادی که موسیقیو درک نکردن و متحجرانه میخوان، کلا درشو تخته کنن ، دارن اشتباه میکنن اینها اصلا قرآن رو نفهمیدن.

آثار موسیقی بر روی سلامت :

موارد موسیقی بسیار زیاده، من فقط از آثار پزشکی موسیقی حرف میزنم، از ایرانی جماعت هم حرف نمیارم، از مسلمون جماعت هم حرف نمیزنم ، فقط از این خارجی مارجیا که بر مبنای مدرنیته عاشقشونیم! اگر من بگم علامه جعفری در مورد اثر موسیقی ، نزدیک سی ، چهل! نوع مریضی ذکر کرده، شما گوش نمی کنین ، فقط کافیه بگم آقای چی چی ازکدوم کشور دراروپا یا آمریکا، همچین گوشات تیز میشه که نگو، اصلا نسبت به مدرنیته شرطی شدی ، برو یه جایی یه مسافر از یک کشور اسلامی اومده یکی از کشور اروپایی اومده ، ببین بیشتر دوست داری با کدوم یکی حرف بزنی ؟ یا فکر کن رییس جمهور ما بره در یه کشور اروپایی یا یه کشور اسلامی حرف بزنه ، در اون اروپاییه بیشتر خوش خوشَکانمون میشه

اثر موسیقی بر اعصاب :

اعصاب ما دو دسته است سمپاتیک و پارا سمپاتیک ارادی و غیر ارادی هرکدوم مسئول بخشی از بدن هستن. سمپاتیک تنگ کردن رگها ، اتساع عضلات ، افزایش فشار خون و گشاد کردن مردمک…کار دیگری دقیقا برعکس اینه، حالا میایم تاثیر موسیقیو روی اعصاب بررسی میکنیم، یک دانشمند غربی یک کار جالب انجام داد، دستگاه فشار رو به خودش وصل کرد هدفون رادیو رو هم روی گوشش گذاشت… یه رادیو مثل رادیو پیام که پشت سر هم میخونه انتخاب کرد، اولین آهنگ شاد بود ، در کمتر از چند ثانیه دید فشار خونش رفت بالا ، بعد آهنگی مثل آهنگ شجریان پخش شد ، فشارش اومد پایین … یک مسئله دیگر رو هم کشف کرد ، دید از هر آهنگی خوشش میاد فشارش میره بالا از هر آهنگی بدش میاد فشارش میاد پایین، تا جایی که ایشون در کتاب خودش نوشته : ” من از سلامت خودم ترسیدم و دستگاه رو از خودم جدا کردم ” چه اتفاقی افتاده ؟ زمانی که شما آهنگای ریتمیک میشنوید سریع آدرنالین ترشح میشه کورتیزول ترشح میشه رگها تنگ و فشار خون زیاد و مردمکها گشاد میشه این بدن آماده میشه برای فعالیت، وقتی سگ دنبالت کرده چه حسی بهت دست میده ؟ دقیقا همون اتفاق برای شما میوفته، مثل این که یک ماجرای عجیب، معجزه ائمه (علیهم السلام) یا پیامبر(صلی الله علیه و آله) تعریف کردن، مو به تن آدم سیخ میشه اون لحظه ایه که آدرنالینو با تمام وجود توی بدنتون داره ترشح میکنه حالا به لحاظ فیزیولوژیکی و بدنی شما آماده فعالیت هستین ، ولی نشسته تو ماشین فعالیتی نداره، میدونی چه بلایی داره سرش میاد؟ پدر بدنش داره در میاد ، دچار بیماری ضعف اعصاب میشه ،شنواییش کم میشه، قلبش آسیب میبینه، بیماریه پارانوا بوجود میاره، بیماری مانی که نوعی جنون هست ، میگیره والله به خدا اینارو دکترا دارن میگن ، بلافاصله رادیو پیام تصمیم میگیره یک آهنگ غمناک بگذاره ، حالا بدن چه دستوری میده ؟ دوباره بدن دستور میده نوآدرنالین ترشح بشه ، رگها رو گشاد کن مردمکو تنگ کن اینجاست که آنزیمهای کبدی شما بهم میریزه و دچار بیماریه فشار خون میشید ، اثرش بسیار بسیار زیاده ، حد اقلش اینه که اعصاب سمپاتیک و پارا سمپاتیک بهم میریزه ، اولین عارضش بیماریه ضعف اعصابه، دارم کل موسیقی رو میگم نه این ور آبی یا اونور آبی ، عنایت داشته باشین ” بتهوون ” و “ریچارد واگنر” دو موسیقی دان معروف و مشهور بخاطر بیماریه ضعف اعصاب از خدا طلب مرگ کردن!

 

اثر موسیقی بر شنوایی :

گوش سه قسمت داره بیرونی ،میانی ،درونی ، صدا در حفره گوش بیرونی، میچرخه ، بعد از سه استخوان سندانی رکابی چکشی می گذره، تا آخر به سلولهای عصبی میرسه ، زمانی که شما موسیقی های مختلف با زیر و بم های بسیار بالا گوش میکنین همون بلا ، سر گوش میاد ، در هر بار گوش کردن این نوع موسیقی ها تعداد بسیاری از میلیونها سلول شنوایی شما از بین میره، آروم آروم انسان شنوایی اش رو از دست میده، آروم آروم کر یا کم شنوا میشه ، خصوصا اینها کسایین که موسیقی رو با صدای بلند گوش کردن ، که شما میدونید ” روبرت شمان ” و ” بتهوون ” هر دو کر میشن و بعد میمیرن ، چرا این تیکه آخر عمر بتهوون رو به من و تو نمیگن؟ چرا ” نیچه ” که هم فیلسوف وهم موسیقی دان بود در آخر عمر جنون گرفت و دیوانه شد و میگفت من جن میبینم؟

اثر موسیقی بر قلب :

قلب شما در بیست و چهار ساعت نزدیک به صد هزار مرتبه میزنه ،به صورت متوسط در هردقیقه ۷۰-۷۵ بار، تند نمودن و کند نمودن ضربان قلب ، طبق دستور اعصاب سمپاتیک و پارا سمپاتیک انجام میشه، یکی دستور تند کردن و دیگری دستور کند کردن ضربان رو میده، حالا فکر کن واسه این قلب بد بخت ، هی شل کن سفت کن راه بندازه ، یا در جایی که نشسته و آمادگی نداره ، فشار خون بیخود بره بالا یا بر عکسش ، وقتی که انسان می خواد بره ورزش ” نبسته ام به کس دل …” گوش بکنه، این آهنگ باعث پایین اومدن فشار خون میشه در حالیکه سلولهای بدن به اکسیژن و غذا نیاز دارند، این باعث از بین رفتن سلولهای مغزی میشه… اینها آرام آرام بر سلامتی شما اثر میگذارن، یکی از دلایل اصلی کاهش عمر، همین موسیقیه، امروزه پزشکی پیشرفت کرده، جلو بیماریهایی مثل وبا گرفته شد پس چرا سکته اینقدر زیاد شده ؟ کتبی که متعلق به ۴۰۰،۵۰۰ ساله پیشه ، مواردی رو ذکر میکنه که شخصی ۲۰۰ یا ۳۰۰ سالش بوده ، ولی چرا ما دیگه عمرهای ۱۲۰ ساله نمی بینیم؟

اثر موسیقی بر خرد و تفکر:

اولین مسئله حاکمیت شدید احساسات و قلیان احساساته، یعنی وقتی موسیقی میشنوی شعور و فهم میره کجا ؟ تو انباری ، طرف نشسته یه آهنگ عاشقانه گوش میکنه و میره تو خیال “آخه دل من دل دیوونه من… ” به خودش میگه : ” عجب اشتباهی کردیم این دختره رو ولش کردیما، ولش کن حالا عیبی نداره با دو نفرم رفیق بوده، قول داده بعد ازدواج نباشه” به خدا سوگند اینها رو دیدم! تفکر میره کنار،هیجان بر تو غالب میشه و تصمیم هایی میگیری که بعدا بخاطرش پشیمون میشی، و فقط موسیقی اینکارو نمیکنه شعر هم همین تاثیرو میذاره شعر هم ریتمیکه درسته؟ چرا ما از شعر کلاسیک خوشمون میاد؟ برای اینکه ریتم و موسیقی داره حتی وقتی شعر نو میخونی ، دنبال این میگردی که یک جوری آهنگشو درست کنی. در همچین شرایطی وقتی اعصاب و سلولهای مغزی آسیب ببینن ، وقتی آنزیم ها بهم بریزن، آرام آرام نیروی خرد تضعیف شده و انسان دچار بیماری مانی میشه ، بیماری مانی ۳ مرحله داره که مرحله آخرش ، جنون افراطی هست ، ” بتهوون ” شوبرت ” شو مان ” نیچه ، این ۴ نفر، در اثر جنون و دیوانگی ، میمیرند ، بتهوون هم کر شد و هم جنون گرفت، خیلی عجیبه ! دقیقا آثار موسیقی بر بدنش ظاهر شده، ” شوبرت “ مندلس ” و ” باخ “ بر اثر اغتشاشات روانی تا سر حد جنون پیش میرن، کسانی که با موسیقی آشنا هستند می دونند که، اینها از بزرگترین اسطوره های موسیقی دنیا هستند.

اثر موسیقی بر تولید هیجان و التهابات :

هیجان اولین اثر موسیقیه وقتی یک آهنگ شاد گوش میکنی هیجان بر شما غالب میشه ، اگر آهنگ غمناک هم گوش بدی یک هیجان از نوع دیگری بر شما غالب میشه ببینید دکتر مونتاکو مولف کتاب اختلالات عصبی معده هست ، میگه: ” آنچه میخورید باعث زخم معده نمیشود بلکه آنچه شما را میخورد، یعنی هیجان و التهاب، باعث زخم معده می شود ” بارها شنیدید که میگن زخم معده بر اثر اعصاب ایجاد میشه ، درسته؟ موسیقی هم باعث ایجاد هیجان و التهابه ، بنابراین موسیقی باعث ایجاد زخم معده هم میشه . در باغ وحش شهر گلاسکو یه گروه ارکست اسکاتلندی برنامه ای برای حیوان ها اجرا میکنه ، در آخر این برنامه بر خلاف روال عادی باغ وحش (یعنی در حالت عادی ، هیچوقت این اتفاق ها نمی افته ) سه شیر فرار کردند یکی از آنها دستش شکست ، زرافه ها از شدت هیجان تا چندین روز غذا نمی خوردند ، طوطی های سخنگو! طوطی های سخنگو شروع کردن به فحش دادن به مردم، یعنی قبلا سلام هم میکرده ولی از اون به بعد دیگه فقط فحش میداده.

موسیقی عامل اصلی فشار خون :

اینو قبل هم عرض کردم، پزشکی در اروپا ضمن تجسس در علل فشار خون که در دنیای جدید بسیار فراوان شده است بازوبند فشار خون را به بازو بسته و دکمه رادیو را باز و با گوش دادن به برنامه های مختلف موسیقی به نتایج زیر رسیده است :
آ) هرقدر موسیقی نامطبوع و زننده باشد، درجه فشار خون زیاد میشود و این افزایش بقدری بود که پزشک مزبور را متوحش ساخت ، یعنی ترسید ، فکر کنید فشار خون ، بر ۱۱ باشه، دید که همینجوری داره میره بالا.
ب) برخی از موسیقی ها که به ظاهر اثر آرام کننده دارند، فشار خون را از حد معمول پایین تر می آورد ، آرام آرام کم میشد تا حدی که در آخر آن پزشک به خواب فرو میرود.
در آزمایشی دیگر که خیلی جالبه ، دکتر پاول مقداری از گلبولهای سفید و قرمز خون را درون یک لوله بلوری جای داد و در لوله را محکم بست و سپس آنرا در بین حوضچه ای پر از آب قرار داد و بوسیله برق امواجی در آب ایجاد کرد – امواج موسیقیایی ، که آهنگهای ترس آوری از آن بر میخواست- در فاصله ۱۰ دقیقه که این امواج با آوای مخوفش ادامه داشت، یک نیمه از گلبولها جان سپردند و یک نیمه دیگر در آستانه مرگ قرار داشتند در حالیکه، در حالت عادی ۱۰ برابر عمر گلبولها بیشتر بوده! موسیقی چه اثری روی بدن انسان داره میگذاره ،چه اثری داره این روی سلولهای مغزی شما می گذاره ، روی گلبولهای خون شما میذاره، واقعا اگر الان به شما چیزی بدم و بگم درونش یک میلیونیومِ درصد سیانور وجود داره ، به خدا کاریت نمیکنه، خیلی ضعیفه ، بیا بخور، میگی نمیخوام! چون خطرش برات آشکار شده، اما اگه من بهت بگم این موسیقی رو که داری پشت سر هم گوش میکنی پدرتو در میاره، گوش نمیدی.

در جای مناسب مصرف کردن دارویی به نام موسیقی :

میدونی شرطش چیه ؟ مگه نگفتم موسیقی داروهست ؟ اکسپرتورانته؟ مگه نگفتم موسیقی استامینوفنه؟ مثلا این غلطه که وقتی انگشت پات درد گرفته ، اسپکتورانت بخوری! اما اگر سینت درد میکنه، گلوت درد میکنه ، اسپکتورانت بخوری خوب کاری کردی، یعنی بلد باشی موسیقیو کجا استفاده کنی ، دارم میرم ورزش چی گوش میکنم؟ موسیقیه شاد ، به لحاظ پزشکی ایرادی نداره . شما فکر کردید برای چی وقتی یک نفر میمیره دورو بری هاش به طور طبیعی گریه میکنن؟ میدونی موسیقیه مورد علاقه این فرد چیه؟ همون گریه اطرافیان آرومش میکنه، تحقیقات اینو نشون داده، نویسنده کتاب میگه : “من زنی رو دیدم که دچار بیماری “سیکلوتمی” شده بود و دلیل بیماری او این بود: بچه این میمیره ، بعد از مرگ بچش میبینن که این زن دو سه روزه داره پشت سر هم گریه میکنه ، میان براش آهنگ شاد میذارن که از این حالت غم درش بیارن بعد از چند روز که این اتفاق تکرار میشه ، میدونی چه بلایی سر طرف اومده بوده؟ یک دقیقه گریه میکرده یک دقیقه میخندیده ، به همچین کسی ما میگیم دیوانه، دچار بیماری سیکلوتمی شده ، ولی چرا؟ چون بدنش به اون گریه نیاز داشته، گریه بهش تسکین میداده ،ولی آهنگ میگه فشار خونو ببر بالا ، آهنگ میگه شاد باش بخند ، این آهنگِ ریتمیک تورو باید به خنده وادار بکنه ، و در نتیجه بدن قاطی کرده ، یک دقیقه گریه میکرده یک دقیقه میخندیده ، افرادی رو دیدین که دارن باتو صحبت میکنن میخندن میخندن، یهویی عصبی میشن بعد گریشون میگیره، احساساتی میشن، باز میخندن، اینا سیکلوتمی ضعیف گرفتن! برو ببین چه موسیقی هایی گوش میکرده ؟ ببین رعایت میکرده؟ احتمالا همینجوری بوده که در ایام غم موسیقی شاد گوش کرده و در ایام شادی موسیقی غمناک گوش کرده .

سایر آثار موسیقی بر بدن :

من تا الان فقط هفده تا از چهل و خورده ای عوارض ناشی از موسیقی بر بدن رو براتون خوندم ، بقیش زیر شاخه های اینهاست که فقط نام می برم :
اضطرابات گوناگون ،عصبانیت، سستی، بی ارادگی ، سر گیجه، ، مالیخولیا ، نفخ معده، تحریکات قلبی، تپش قلب، بی نظمی آنژین، اختلالات غدد مترشحه داخلی مخصوصا تیروئید و تخمدان، اسپاسم لوله گوارش، آسم، مرض مانی ، پارانوآ و غیره ، اینهمه بیماری در اثر موسیقیه ، بهتره بگیم اینهمه بیماری در اثر اینه که ما دارو رو اشتباه خوریم.

فلسفه سینه زنی در اسلام :

عزیز من وقتی دارم میگم موسیقی، فکر نکن من از موسیقی خاصی حرف می زنم ، مثلا وقتی میری روضه ابا عبدالله ، اگر اون مدّاح برای تو آهنگ غمناک سنگین بخوانه و تورو به شور بیاره و تو سینه نزنی، فاتحت خونده هست، رک بهت بگم بیماری قلبی میاره ، اولین کسی که بیماری قلبی میگیره خود همین مداحان، هستند دقت فرمودین ؟ عموما در ابتدای جوانی ۳۰،۴۰ سالگی، بیماری قلبی میگیرن ، عزیز من این روضه ای که داری میخونی ، داری مقتل میخونی، انقدر درد آوره که ، من مو به تنم سیخ شده همینطور یباید بشینم؟ فلسفه سینه زدن در تشیع اینه! وقتی من میگم به این مذهب افتخار میکنم، به این دین افتخار میکنم ، دلیلش اینه عزیز من، یعنی وقتی تو ملتهب و مضطرب میشی، وقتی بهم میریزی و نیاز به تحرک داری، سینه زدن رو برات فراهم میکنه برات، آروم آروم تو رو پیش می بره اول سنگین میزنه ، بعد تندتر میکنه و نهایتا به شور می رسونه درسته؟ ما دیگه از حاج منصور ارضی بزرگتر داریم؟ شمس المدّاحینه ، ایشون یه حرف خیلی قشنگی داره میگه که: ” مداح طبیب مستمع است ” میگه: ” اگر روضه سنگین خواندی بعدش سینه نزدی خیانت کردی ” ، پس فرقی نمیکنه من دارم درباره کل موسیقی صحبت میکنم دسته بندی هم نمیکنم ، حتی قرآن ، پیامبر میفرمایند: ” قرآن با حزن و اندوه نازل شده آنرا با حزن و اندوه بخوانید ” ، یعنی داره میگه موسیقی قرآن اینه ، شما میدونید که در مسابقه های قرائت قرآن ، دستگاه موسیقی باید متناسب با معنی آیه باشه ، فوق العاده هست والله قسم این دین فوق العاده هست، اصلا تعجب میکنی، شما وقتی به آیه های جهنم میرسی ترس بر شنونده حاکم میشه، باید دستگاه های سنگین بخونی، یا یه جاهایی هست که باید سوا بخونی دستگاه غمناک باید استفاده بکنی ، قاریان قرآن زیادی هستند که ما نمی شناسیم ، برید تلاوت محمد الّیثی گوش بکنید محمدالّیثی اینارو قشنگ رعایت میکنه ، وقتی گوش میکنی ،بخدا غرقت میکنه با موسیقیش، کیف میکنی، همین قرآن رو حالا ما باید در مجالس عزا قرائت کنیم …. در کلیساها اگر مجلس تدفین میگیرن عروسیشونم همونجا برگزار می کنن، ما چی؟ دختر خاله من از مسجد بدش میاد از سوره ” اذا شمس و کورت ” عبد الباسط بدش میاد، برا چی؟ وقتی پدرش فوت شد، دائم این تو گوشش بوده ،الان هم که میشنوه حالش بد میشه، چون شرطی شده، آیا ما در عروسی هامون ،زمانی که شادیم، قرآن گذاشتیم؟ مگه چه ایرادی داره ؟ مگر سفارش نشده در مراسم عقد ، عروس و داماد سوره نور رو بخونن؟ اگر کسی رو ندارین که با یک صوت بسیار زیبا بخونه ، نوارش رو بذارید! بخدا تا آخر عمرشون اون صدای نیک رو فراموش نخواهند کرد ، ما داریم به قرآن خیانت میکنیم، همیشه در قبرستان ها! با صدایی بسیار بد و قرائت های غلط … از این موارد بسیار بسیار زیاده ، یه نکته ای درباره شرطی سازی، شما جوجه های رنگی رو دیدین؟ هر دفعه میخواین بهش غذا بدین بشکن بزنین، سه بار، چهار بار که تکرار کنید شرطی میشه از اونور سالن بشکن بزنین ، میدوه میاد سمتتون، یکبار که اومد ۳ بار ۴ بار بزن سرش، دیگه نمیاد! شرطی سازی منتفی شد ، یا وقتی میاد یه بار بزن تو کلش یه بار بهش غذا بده، یه بار بزن تو کلش، این دیگه اصلا شرطی نمیشه ،متوجهید؟ در مورد قرآن هم همینطوره، یعنی اگر در مجلس ختم استفاده میکنی یک بار هم در عروسی استفاده بکن، دیگه شرطی نمیشی، اما نکته جالبش اینه که، در انسان اثر شادی بیشتره و انسان بیشتر شادی یادش میمونه . خوب دکتر رابرت متخصص روانشناسی کودک اثبات کرد که اطفال در رحم مادر تحت تاثیر بسیار زیاده موسیقی قرار میگیرن ، اگر برای کودکی که بعد از تولد مادرش کنارش نیست و خوابش نمیبره ، صدای ضبط شده قلب مادرش رو بذارید، سریع خوابش میبره ، چون این صدا مدت های مدید در گوشش بوده و با این صدا آرامش داره ، گفتن موسیقی اثر بسیار زیادی در تعداد ضربان قلب کودک در رحم مادر داره، و اون رو زیاد میکنه ، در حالیکه کودک به این ضربان بسیار زیاده قلب نیازی نداره ، این بچه مستعد بیماری های قلبی عروقی خواهد بود ،این یکی ازعوامل ازدیاد بیماری های قلبی عروقی در این زمانه است. موسیقی و این ریتم فقط آوا نیست، موسیقی رفتار داریم موسیقی بنّایی داریم موسیقیه معماری داریم ، زمانی که شما میرین توی جنگل چی میبینین؟ کلبه ی؟ جنسش چیه؟ چوبی ، چرا؟ چون با محیط همخوانی داره، وقتی نگاه میکنی ، لذت میبری، ولی اگر در جنگل یک کلبه سنگی ببینی ،بدت میاد، یا درکوه خونه ها سنگیه، وقتی نگاه میکنی خوشت میاد، چقدر جالب! میری توی یزد ،آماده ای که بناهای خشتی ببینی حالا در تهران ، به خدا من میگم توی شهرها و خیابونهای ما راه رفتن ، عمرو کم میکنه، یدونه آجر سه سانت میبینی، میری جلوتر سنگ سفید کرده، اون یکی سیمان سفید کرده ، اون یکی گرانیت کرده، اون یکی اصلا نما کار نکرده ، داغون میشی . میری میدان نقش جهان ،وقتی به این دو مسجد ،مسجد امام و مسجد دیگر، نگاه میکنی ، بخدا قسم روحت جلا میگیره ،چرا؟ چون اینقدر قشنگ رنگ آبی با آبیه آسمان پشت سرش همخوانی داره که کیف میکنی، بماند که معمارش گفته بود ((دونه دونه آجرهایی که می گذاشتیم ، می گفتیم ” سبحان الله ” )) توی اون مسجد نماز خوندن لذت داره ، چون مسجد داره با تو میگه ” سبحان الله ” ، مسجد های جدید رو نگاه بکن، الان اصلا معماری حالیشون نمیشه ، مساجد ما بلا استثنا هشت ضلعی بودند ، گنبد داشتن، میدونی از نظر انرژی چکارت میکنه؟

نقدی بر رادیو :

اولا من موسیقیو رد نکردم میگم خوبه ولی درست استفاده کن! می خوای بری جنگ ؟ طبل بکوبن در قدیم عربها طبل و سنج می کوبیدن، هیجانی میشد دوبرابر بهتر جنگ میکرد درسته؟ حالا فکر کن تو خونه نشستی، یکدفعه عصار پخش میشه ، وطن یعنی همه…. این موها سیخ میشه، تنت میلرزه، آقا من آماده ام برا حماسه ، غوغا میکنه ،ولی همینجوری نشسته سر جاش! مثل این معلول ها آدم میوفته رو زمین، آقا من بعضا با خودم میگم ، میگم اگر می خوای یه نفر فاتحه خودش رو بخونه قصد خودکشی داره ولی غیر عمدی باشه ، این رادیو جوان یا رادیو پیام رو پشت سرهم گوش بکنه، تمومه عزیزم فاتحش خوندس ، فقط پشت سر هم گوش کنه ، چون رعایت نمیکنن ، چون کسایی که دارن اونجا کار میکنن موسیقی نمی فهمن، نمی فهمن به خدا ، یه آهنگ شاد میذاره یدونه غمناک ، یه کردی میذاره یه لری میره، یه ترکی میاد پشت سرش ، اصلا این اعصابه ما به هم ریخته ، این مغز قاطی کرده دیگه ، داره دستور ترشح فلان هورمون رو میده ، یکدفعه از اینور آهنگ دیگه ای میاد .

نمونه هایی از تاثیر موسیقی در تاریخ :

نمونه هایی از تاثیر موسیقی که در تاریخ اومده رو براتون می خونم: گویند روزی فارابی عودی با خود داشت به لباس ترکها به مجلس صیف الدوله رفت وی عود خود را آماده ساخت تارهایش را چید ، تنظیم نمود و آهنگی نواخت و همه را به خنده وادار کرد ، سپس به شکل دیگری تارها را تنظیم کرد و بازهم آهنگی دیگر نواخت همه اهل مجلس را گریانید ، و باز هم تارها را تنظیم کرد وآهنگ سوم را نواخت و همه را به خواب برد و خود مجلس را ترک کرد، موسیقی این توانایی رو داشته که بلافاصله پشت سر هم این تاثیرها رو بذاره ، فارابی یک دانشمند بزرگه شما میدونید ، کسی هست که برای اولین بار تونسته شعاع کره زمین رو حساب بکنه و بسیار کارای عجیب غریبی میکرده فارابی، ساز قانون هم کار خودشه نزدیک هم تونسته حساب کنه. اصلا چون ریاضی رو خوب میدوسته ، موسیقی رو خوب می فهمیده کسی که روی زمین نشسته ، به ستاره ها نگاه کرده شعاع کره زمین رو حساب کرده ، با روابط سینوسی ، خیلی کارش درست بود، بعد میان میگن ، گالیله اولین کسی بود فهمید کره زمین گرد است و … جمع کن بابا ،دانشمندان مسلمان خجالت میکشیدن بگن کره زمین به قولی کروی هست ، گرده ، اون که اظهر من الشمسه ، مشخصه چی بیایم بگیم؟ انگار من بیام بگم پارچ رو میبینی ؟ درش قرمزه ها ! میخندید به من ، شما بیاید صحبت های دانشمندان ما رو نگاه بکنید، براشون اصلا واضح بوده، اما چون غرب باید تورو بدبخت بار بیاره ، تو همیشه چشم به غرب داشته باشی میگه: تمامی علوم مال ما بوده، شیمی اصلا امامت رو بذاریم کنار، اصلا ما فکر کنیم نعوذ بالله امامان معصوم نیستن، شما بیا به من بگو ببینم اولین کسی که در تاریخ ، به ما گفت که خورشید دور زمین نمی چرخه و زمین دور خورشید می چرخه کیه؟ امام صادق(علیه السلام) اصلا امامت رو کار نداریم، اولین کسی که در تاریخ ، ۱۲۰۰ و خورده ای سال پیش این حرف رو زده! لذا ما رو غرب زده بار آوردن ، باید از اونور خوشمون بیاد دست خودمون نیست. لاو وازیه ! بابا جابر بن حیان! این اول این چیزها رو گفت! جنون خلیفه بر اثر گوش دادن به موسیقی ، این خیلی جالبه ، مسعودی در تاریخ خودش میاره : در زمان عبد الملک یا یکی دیگه از خلفای بنی امیّه که لهو و موسیقی خیلی رایج شده بود به خلیفه خبر دادند که فلان کس خواننده است و کنیز زیبایی دارد که او هم خواننده است و تمام جوانان مدینه را فاسد کرده و اگر جلوی او را نگیرید ، این زن تمام مدینه را فاسد می کند خلیفه دستور داد غل به گردن آن مرد انداختند و- بردنشون پیش خلیفه تا مثلا باباشون رو همونجا بسوزونه – وقتی به حضور خلیفه نشستند ، آن مرد (نوازنده) گفت معلوم نیست آنچه او (زن) می خواند موسیقی باشد ، از خلیفه خواست که خودش امتحان کند ، خلیفه پذیرفت ، فلذا دستور داد که کنیز بخواند ، او شروع به خواندن کرد و مرد هم شروع کرد به نواختن ، کمی که خواند ، دیدند سر خلیفه تکان می خورد – آروم آروم ریتم گرفت ، هد میزده – کم کم کار به جایی رسید که خود خلیفه شروع کرد به چهار دست و پا راه رفتن و میگفت ، بیا جانم بر این مرکب خود سوار شو ، به اون کنیز می گفته، اون زرنگ بوده ها ، گفته اول گوش بکن ببین این مصداق موسیقی هست یا نه؟ من مطمئن نیستم. در بعضی زندان های روسیه شکنجه ای مرسومه به نام قوم اوپاتیک ، که اینطوره که توی این زندان مثل زندان اولدستا ، بر می دارن برای اون کسانی که ملیت روس رو قبول ندارند موسیقی های وطنی پخش می کنند ، یک محکوم سیاسی را ، برای اینکه میهن پرستی مورد نظر خود کامگان را بیاموزد به مدت ۶ ماه ، در معرض شنیدن موسیقی و نواهایی قرار دادند که سرود ملی روس را می نواخت، ۶ ماه! اما آن بیچاره پس از ۵ ماه دچار جنون افراطی شد ،کاملا دیوانه میشه ، کاملا ! در ملبورن ۵۰ هزار نفر بعد از شنیدن یک کنسرت موسیقی چنان به هیجان آمدند چنان به هیجان آمدند، که ناگهان به هم ریختند و همدیگر را زخمی و مصدوم کردند ، تا پلیس خود را رساند چند نفر به ضرب چاقو از پای در آمدند به چندین دختر تجاوز شد و تعداد زیادی مجروح شدند. بدون هیچ دلیلی، یعنی نه تشنج سیاسی بوده ،نه هیچی ، همینطوری. در یک کنسرت موسیقی به دسته ای از جوانان برای اولین بار ، هیستریک که یک نوع بیماری اجتماعی هست، دست داد آنها پس از برنامه به خیابان ها ریختند اتومبیل ها را آتش زدند شیشه های مغازه را شکستند و مغازه ها را غارت کردند تعداد ۳۱۵ نفر از آنها ، از فرط هیجان غش کرده به بیمارستان فرستاده شدند ، ببین او پدر سوخته چی خونده بوده، چه موسیقیی براشون اجرا کرده بوده. در جریان کنسرت موسیقی پر شر و شرور گروه موزیک ” بلینک استونز “ مردی از شدت هیجان برهنه شد و با حالت جنون آمیزی بر سر و کول انواع خلایق به راه افتاد که توسط پلیس دستگیر شد ، یهویی لباساشو در میاره، تعداد جمعیت زیاده ، رو سرو کله مردم میدوه خودشو برسونه به جلوی سن چندی پیش “براون” خواننده انگلیسی ، ضمن اجرای برنامه ای در فستیوال پاپ ، تمام لباس هایش را از تن بیرون آورد و در برابر جمعیت بیش از پانزده هزار نفر به صورتی کاملا برهنه برنامه اجرا کرد ، ابتدا پیراهنش را در آورد و چون تماشاگران به هیجان آمدند ، وی هنگام خواندن آواز به کلی لخت و عریان شد و به خواندن و رقصیدن پرداخت در این موقع افراد پلیس خود را به صحنه رساندند و خواننده عریان را دستگیر کردند ، اینکه دارم از روی نوشته عینا براتون نقل می کنم ، به خاطر استناد این مطالب هستش .
در ایالت ریتل جمعی حدود صد و پنجاه هزار نفر در یکی از میدان های پاریس برای شنیدن موسیقی گرد هم آمده بودند پس از اجرای یک کنسرت ، آنان چنان به هیجان آمدند که ویترین ها را شکستند و مغازه ها را ویران کردند و عده بسیاری زخمی و مجروح شدند ، اینا چیزایی هستن که خود کشور های غربی در مورد آثار موسیقی ثبت کردند ، اینکارها تا جایی پیش میره که طرح ملغی شدن تمامی کنسرت ها در ایالات متحده، به کنگره میره، میفهمی چی دارم میگم؟ تو ایالات متحده طرحی رو ببرن به مجلسشون که کلا موسیقی رو جمع کنن، تو آمریکا ها!

سخن چند تن از بزرگان درباره موسیقی :

الان سخن چند تا از بزرگان درباره موسیقی رو براتون میخونم ، ویکتور هوگو خوبه؟ نویسنده مشهور فرانسوی میگوید،علت اینکه ما از موسیقی خوشمان می آید این است که در عالم خیالها و رویاها و وهمیات فرو میرویم ،میری تو خلسه، میری تو یه عالم بی سرو ته و چرت و پرتی که نه به درد دنیات میخوره نه به درد آخرتت ، زندگیت رو از دست میدی ، تصمیم هایی رو در اون لحظه میگیری که اصلا و ابدا به نفع زندگیت نیست، بعدها شش دنگ پشیمان میشی ، شش دنگ پشیمان میشی!
لئون تولستوی ، نویسنده مشهور روسی : موسیقی مسئول تحریک احساسات و هدف احوال نفسانی و عواطف انسانیست ، هیچ جایی از تفکر و تأمل در موسیقی وجود نداره .
آرام کتلند: موسیقی انسان را از عالم اصوات بیرون میبرد و به یک دنیای خیالی و رویایی می راند
هگل، فیلسوف مشهور آلمانی ، تورو خدا گوش کن ببین چی میگه، یارو غربیه داره در مورد تو میگه آقای مدرنیته زده شده! : ذکر و عبادت مسلمانان در مساجد بی آلایش خود ، فکر می آورد ، فکر! می آورد ، تو مسجدی نشستی که هیچی نداره ، خودش باعث چی میشه؟ باعث تفکر میشه، چقدر عالی هست این دین ، یارو مسیحی داره به شما میگه : ذکر و عبادت مسلمانان در مساجد بی آلایش خود فکر می آورد و دعای مسیحیان در کلیسا با عربده ناقوس و صدای پیانو و نقش و نگار در و دیوار، تشویش خاطر و انصراف ناظر می آورد.
کانت، فیلسوف مشهور آلمانی : موسیقی اگر از همه هنر ها مطبوع تر باشد، ولی چون به بشر چیزی نمی آموزد از تمام هنر ها پست تر است. هیچی بهت یاد نمیده ، آهنگو گوش میکنیچی بدست میاری؟ هیچی ، الا اینکه آسیب جسمی می بینی ، آسیب روحی می بینی ، آسیب فکری می بینی ، عقلانیت رو کنار گذاشتی، چرا شراب حرامه عزیز من ؟ یکی از دلایلش اینه که عقلانیت رو کنار می زنه ، آیا از این دید دید نمیشه به موسیقی نگاه کرد؟ عاقلی ، خدا بهت عقل داد، بهت نبی داخلی داد ، با استفاده از عقل در مورد خیلی چیزها ، خودمون میتونیم تصمیم بگیریم ، آقا فوت کردن به چای ، مکروهه ، چرا ؟ دانشمندی تحقیق کرد و متوجه شد، با فوت کردن ، دی اکسید کربن رو چای میشینه ، دی اکسید کربن باعث عدم جذب بسیاری از مواد غذایی مورد نیاز بدن میشه ، اون دی اکسید کربن در حد یه فوت مکروهه ،ولی در حد چند سی سی! میزنه تو نوشابه و بهت میخورونه ، اگر در حد فوت مکروه باشه، این چی میشه؟ خدا بهت عقل داده، من بعضا به بعضی از دوستانم میگم ، دیوانه هایی نظیر شما ندیدم که پول بدن سم بخرن و بخورن ، اسم اینو باید بذارید جهل نوین .
ویلیام جیمز: ممکن است خداوند از گناهان و گناه موسیقیه ما بگذرد، ولی ضعف اعصاب دست از سر ما بر نمیدارد ، خیلی حرفه قشنگیه ، میگه موسیقی گناه داره، شاید یک روزی خدا گناه تورو ببخشه، ارحم الراحمینه ، اما خودت باید با این بیماری که بجونت افتاده سر کنی. یکی از دلایل بیماری پارکینسون موسیقیه، تاآخر عمرت باید اتوران بندری برقصی ، تقصیر خودته عزیزم ، تقصیر کسی نیست، تقصیر خدا نیست . اینهمه من موسیقی گوش کرده بودم موسیقی لهو و لعب، مبتذل گوش کرده بودم، خدا من رومی بخشه ؟ توبه کنی قطعا می بخشه ، خدا ارحم الراحمینه، اما اثر وضعی این ، برجای خودش هست ، آخه بعضی از دکتر ها هستن برای بعضی از بیماری ها ، شراب تجویز میکنن ، به لحاظ مذهبی و دینی گناه؟ نداره، اما اثر وضعی خودشو برجا میذاره، همون مستی و آسیب به سلولهای خاکستری مغزو غیره، میگن برای کلیه خوبه ، اما فاتحت رو جای دیگه دارن می خونن .
خواننده مشهور ایتالیایی “فرانکو واتیاتو” ، ایشون به عارف موسیقیه ایتالیا معروف شده و تنها خواننده غربیه که تونسته در حضور پاپ آهنگ بخونه، طی اظهار نظری درباره موسیقی راک گفت: انسان کافیست پیام های برخی گروه های راک را گوش دهد تا شیطان پرست شود، یعنی میگه ، اصلا نتیجه بلا منازع گوش دادن به این موسیقا ، پرستش شیطانه مصداق این حرف وجود داره که بهتون نشون میدم، وی افزود : بسیاری از گروه های راک دچار نوعی تشنج رفتاری شده و پیام های شیطانی را در موسیقی خود وارد می کنند ، در جهان امروز واقعیت ها، به حماقت و بی کفایتی اعلام میشود و لذا جوانان را باید مطلع کرد. این خواننده الان،موسیقی راک رو رها کرده ، خود موسیقی دان ، گذاشته کنار!
” آرتور شوپن هاور ” آلمانی : عیبی که موسیقی دارد این است که ما را به طور کامل از واقعیات بر کنار می کند.
“دکتر الکسیز کارلز” زیست شناس و فیزیولوژیست معروف فرانسه : کاهش عمومی هوش و نیروی عقل از تاثیر الکل و سرانجام از بی نظمی درعادات ناشی می گردد و بدون تردید سینما رادیو و موسیقی در این بحران فکری سهیم است . در حد شراب! ببینید عالم دینی نیست یک دانشمنده ، میگه در حد شراب این اثر داره رو بدنتون هیچ فرقی نداره.
تالستریگ گلیارد ، خواننده مشهور در زیر عمل جراحی خواهش کرد، اثر غم انگیزه خود موسوم به بازگشت را از روی نوار پخش کنند این اثربه واسطه حالت غم انگیزی که داشت خود او و همه پرستاران را به گریه واداشت و عمل جراحی بدون وسائل و داروی بی هوش کننده انجام پذیرفت ، وقتی بهت میگم موسیقی دارو هست، همینه ، دقیقا با داروی بی هوشی برابر عمل کرده ، این اون اثر مدهوش کننده موسیقیه که من خدمتتون عرض کردم.
پروفسور دانشگاه کلمبیا ،” دکتر ولف آدلر” ثابت کرده است که بهترین و دلکش ترین نواهای موسیقی ، شوم ترین آثار را روی سلسله اعصاب می بخشند مخصوصا اگر هوا گرم باشد. اومده بررسی کرده دیده تو هوای گرم این اثر بدتره ، حتی این پزشک به اسم کشور عربستان اشاره می کنه.
دکتر” آدلر” در رساله مفصلی در بیان زیانهای موسیقی که منتشر کرده و در آمریکا! هزاران تن پیرو او شدند ، موسیقی را بر خود حرام نمود و لایحه مفصلی تهیه کرده و به سنای آمریکا تقدیم داشتند که برای نجات جامعه و جلوگیری از ضعف اعصاب و سایر بیماری ها که یکی از بدبختی های دنیای متمدن و مدرن امروز است، لازم است هرگونه کنسرت عمومی قدغن گردد، آمریکا عزیزم ، جمهوری اسلامی نیستا! اوباما! مسئول اونجا هست.

تاثیر موسیقی بر طول عمر :

من چند تا از موسیقیدانان بزرگ رو میگم سن مرگشونم میگم قضاوت با شما دوستان :

مالبیران ، استاد معروف موسیقی در ۲۷ سالگی در حین اجرای موسیقی سکته قلبی کرده می میرد.

پرو گولوزی، نوازنده ایتالیا در۲۶ سالگی مرده.

بیلینی ایتالیایی در ۳۴ سالگی مرده.

موریس جبر ، فرانسوی در ۴۰ سالگی مرده.

شوسون ، فرانسوی در ۳۰ سالگی مرده.

نیکولا گوبرینی ، فرانسوی در۲۷ سالگی مرده.

ژرارلد بیژه یا ژان بیژه ، نوازنده فرانسوی در ۳۷ سالگی مرده.

مندلس ، نوازنده آلمانی در ۳۸ سالگی مرده .

هوگو ولف ، نوازنده آلمانی در ۴۳ سالگی مرده.

مارکس ورگر ، نوازنده آلمانی در ۴۳ سالگی مرده.

موتزارت! ، که خیلی معروف تشریف دارن ایشون، نوازنده اتریشی در ۳۵ سالگی مرده

شوبرت ، در ۳۳ سالگی مرده ، ایشون هم اتریشی هست.

لانر ، در۴۲ سالگی مرده.

بتهوون ، در ۳۰ سالگی به کلی کر و از ضعف اعصاب سر انجام دیوانه می شود.

باخ ، موسیقی دان اتریشی اختلال حواس و سرانجام کوری گرفتار شد.

موتزارت و شوفن ، دو تن از موسیقی دان های نامی دچار ضعف قوا و سل شدند.

شوبرت ، وادلر ، مدنس و دوکونیسیو ، هر ۴ نفر به اختلالات عصبی و پریشانی فکر و کشمکش های روحی گرفتار شدند.

شومان و دو وراک ، ضعف اعصاب شدید گرفتند و سرانجام دیوانه شدند

فرنک وکهندل ، موسیقی دان آلمانی ، ماریا آلنا ، خواننده ایتالیا ، موریس جابل ، نوازنده فرانسوی هر سه تن مبتلا به نابینایی شدند .

خود نیچه ، با دیوانگی می میره.

در آخر هم یه داستان جالب عرض میکنم ، داستان عجیبیه که خود اروپایی ها نقل کردن راست و دروغش با خودشون ، تاریخ درباره یکی از نوابغ موسیقی به نام ” نیکولو پاگانینی ” که او را ویولنیست شیطان! می نامیدند و زنها از صدای ویولنش بی اختیار هق هق افتاده و غش می کردند حکایت آموزنده ای دارد ، در شهر نیس اجازه نمی دادند جسد ” پاگانی “ در گورستان به خاک سپرده شود. جسد ویولنیستی که عمری را با هرزگی و انحراف جنسی گذرانده مدت ۵۶ سال تمام این گور به آن گور می شود، و زمین هیچ قبرستانی آنرا در بر نمی گیرد، مردم اطراف قبرستان شکایت می کردند، چرا؟ زیرا هر جا به خاک سپرده می شود بزودی مردم آن حدود ، ادعا می کنند که شبها از داخل قبر صدای نواختن آهنگ ویولن مخلوط با صدای جهنمی بلند می شود و تقاضا می کنند جسد را از آنجا به جایی دیگر منتقل کنند و برای پسر بیچاره اش چاره ای جز این نمی ماند که جسد پدر نفرین شده اش را ۵۶ سال تمام ، این قبرستان به آن قبرستان ببرد خوب برید خودتون ی جست و جویی بفرمایید در مورد احکام اسلامی و روایات ائمه در مورد لهو و لعب و تاثیری که بر زندگی میذارن “ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون! ” ما هدف دیگه ای از آفرینش داریم ، نری فلان آهنگ رو گوش کنی بهمان آهنگ گوش کنی. سوالاتی براتون پیش اومده ، حالا موسیقی سنتی گوش کنیم ؟ شهرام ناظری خوبه؟ شجریان خوبه؟ سوالات عین اینه که، استامینوفن بخوریم؟ دیفن هیدرامین بخوریم؟ پنیسیلین بزنیم یا نه؟ من به تو میگم نه موسیقی غربی نه هیچی، بحث من با خود موسیقیست ، اگر بلدی درست استفاده کنی، استفاده کن، علت ۷۰% تصادفات ، موسیقی شناخته شده، طرف میشینه پشت فرمان ، ریتم میگیره ، پاشو رو گاز فشار میده . یا ببینید گوش کردن سخنرانی از روی نوار یا رادیو ، خواب آوره ، مخصوصا اونایی که یکنواخت صحبت می کنن، دارو از این بهتر ؟ درست استفاده کن ، البته بخش مذهبیش بماند که من اعتقاد دارم به صدای زن نامحرم نباید گوش بکنم و مسائل دیگه، من فقط تو این جلسه اومدم از نظر پزشکی بررسی کردم.

پیام های ناخود آگاه :

دوستان یادتون هست نظری از یک نوازنده ایتالیایی خوندم که می گفت شیطان اینها موسیقی راکه ؟ این الان اثبات شده هست ، پدر سوخته ها تونستن از طریق مسئله ای به نام “پیام های ناخودآگاه” بدون اینکه بفهمین، مخوف ترین مفاهیم شیطانی رو به خوردتون بدن. خوب دقت کنین ، دانشمندا متوجه یک مسئله مهم شدند، این مسئله ظاهرا برای اولین بار، از روی آهنگ ” هتل کالیفرنیا” کشف شده که گروه “ایگلز” اون رو در سال ۱۹۶۹ ــ که به طرز کاملا اتفاقی سال چاپ انجیل شیطان توسط آنتوان لاوی در آمریکا بود ــ اجرا کردند ، در این آهنگ حرفای بی معنی زده شده بود ، در هتل باد از لای موهایت می نوازد و … یه حرف عاشقانه ای بود اما چیزخاصی اتفاق نمی افتاد، تا اینکه این آهنگ رو با نرم افزار هایی برعکس کرده و سر و ته گوش دادند، اسم این علم “reverse sing ” یا برعکس کردن موسیقی هست ، موسیقی رو برعکس گوش دادن، و متوجه یه اتفاق بسیار بسیار عجیب شدن، چه؟ و اون اینکه در دل این موسیقی ها در حالت برعکس یک پیامهایی پنهان بود ، اگر موسیقی ساده رو برعکس کنی صداهای نا مفهومی میشنوی، ولی اینجا به یکدفعه دیدند که جمله های مفهوم در این موسیقی ها ظاهر شد ، این پیام ناخود آگاهه، خود آگاه چیه؟ الان تو این سالن هرچند دل شما بخواد یک کاری بکنی ، اما شان اجتماعی جلوشو میگیره ،همونطور که من از کت شلوار خوشم نمیاد اما شان اجتماعی سخنرانی، ایجاب میکنه که کت شلوار تنم کنم، خودآگاه من فیلتر داره ، سبک سنگین می کنم عقلانیتم میگه باید اینکارو بکنم ، یا مثلا ماه رمضونی به من بگن بیا آب بخور، میگم نمیخورم، دوست دارم بخورم از تشنگی دارم میمیرم ، ولی نمی خورم ، خود آگاهم جلو مو میگیره، اما متاسفانه نا خودآگاه ما فیلتر نداره، و هرچیزی رو که خود آگاه شما متوجه نشه به خوردت میدن ، خود آگاه کدوماست؟ همین پنج تا حسه، که متوجه بشه و بفهمه .
یه سوال ازتون میپرسم شمایی که هر روز دکمه پیراهن هاتون رو میبندین و باز می کنین ، پیراهنتون چند تا دکمه داره؟ نمیتونین بگید، اما وقتی که این پیرهنو میبندی به دکمه آخری که میرسی دیگه دستتو ادامه نمیدی، این کجای بدنه تو ثبت شده؟ یا وقتی وارد اتاقی میشی بلافاصله برقو روشن میکنه، جای کلید رو میدونی، حفظ شدی، ولی اگر اتاق عوض بشه ، دستتو میکوبی به دیوار، چرا؟ این در یک جایی از بدن من ضبط شده، آروم آروم چیزایی که دقت نکردیم ، وارد ناخودآگاهه ما شده ، بسیاری از این چیزا رو به خوردتون میدن، فقط کافیه وارد بدنتون بشه، مثلا یه موسیقی گذاشتن در بین این موسیقی یه نفر آروم داره حرف دیگه ای میزنه ، به طور عادی این حرف رو نمیشنوی، اما اگه دقت بهت بدن و متوجه بشی، اون موقع تبدیل به خودآگاه شده ، اما قبلش این داشته وارد بدنت میشده ، به این میگن پیامهای نخودآگاه و دنیای رسانه به شدت دارن از این بهره میگیرند ، من چند تا از آهنگ ها رو براتون برعکس می کنم:
دانلود آهنگ سیندرلا با فرمت ۳gp – اندازه ۱٫۲۳ مگابایت
این حقیقت موسیقیه راک و رپ و پاپ امروز دنیاست، شما دستگاه داری هرلحظه بتونی بررسی کنی موسیقی رو؟ نه، تواناییشو داری؟ نه، لذا من نظر خودمو میگم، بنده به شخصه، با توجه به اینکه به بعضی از مسائل موسیقی هم تسلط دارم و قبلا کار موسیقیایی هم انجام دادم ، الان دیگه هیچ موسیقیی گوش نمی کنم ، نظر شخصیه خودمه، حلال و حروم هم نداره، اصلا و ابدا، وقتم رو با موسیقی تلف نمی کنم ، وقت من ارزش داره ، وقتم تو ماشین نشستم اگه گفتگو و بحث خوبی داشته باشه ، رادیو گوش می کنم ، رادیو گفتگو ، رادیو فرهنگ ، رادیو معارف ، یا نه اینهمه سخنرانی، یکیشو گوش کن، اصلا من گفتم اسلامی یا غیراسلامی؟ با اصل موضوع مشکل دارم، بخدا داری وقت جوونیتو تلف می کنی حروم داری میکنی، اما اگه میدونی، بلدی از این دارو خوب استفاده کنی ، استفاده کن، بعضی جاهاشو ما هم بلدیم، ورزش میکنی؟ موسیقی شاد گوش بده، یه نفر یه کسیش مرده، برای چی صدای گریه پخش میشه؟ اون گریه موسیقیه اونه، وقتی یه نفر مرده نوحه بذار ، آقا بذار گریه کنه خیلی عالیه، مگه بده؟ اما بدون، حتی اگر بخوای از موسیقی درست استفاده کنی ، این موارد پیام های نا خوداگاه رو هم ممکنه داشته باشه ، باز صد رحمت به قدیمیاشون، شعر حافظ می خوندن. آیا قرآن هم پیام های نا خود آگاه دارد؟ ببینید خوب گوش کنید، آیا ما قبول بکنیم که این آهنگ ها، پیام نا خود آگاه شیطانی دارد ولی کلام الله مجید پیام ناخود آگاه الهی ندارد؟ قرآن با اون معجزش ! من مطمئنم که تک تک این آیات علاوه بر شکل و معنای ظاهری ، اثر خاصی بر بدن تو می گذاره ، یعنی صرف خوندن این سوره، یک سری انرژی های مثبت به تو میده ، این واقعاً هست، گفته شده اگر می خواهید مهر و محبت خانوادگیتون زیاد بشه، سوره مریم بخوانید ، چرا؟ این اون اثر موسیقیایی قرآن و اثر الهی قرآن و اون انرژی مثبتیه که به شما میده.

منبع
موضوعات مرتبط: موسیقی
۵ ۱ رای
امتیازدهی به این نوشته

لطفا مطالب این وبسایت را با ذکر منبع و لینک مطلب منتشر کنید!

لینک کوتاه مطلب : https://nidamat.com/?p=104

مطالب مرتبط
حمایت مالی از گناه شناسی

وَ جاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ؛ وجهاد کنید در راه خدا با اموال و جانهایتان (توبه 41)

عزیزانی که تمایل دارند در اجر اخروی تعالی اخلاقیات در جامعه، نشر و تبلیغ احادیث و معارف اهل بیت علیهم السلام و انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر، شریک باشند تقاضا میشود که ما را در پرداخت هزینه های جاری سایت گناه شناسی از قبیل هاست، پشتیبانی فنی ، تالیف و تولید پستها و… یاری فرمایند.

اشتراک ایمیلی در نظرات این پست
اطلاع از
جهت اطلاع از پاسخ دیدگاه، ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
62 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
صدیقه
آبان ۱۴, ۱۴۰۲ ۱۹:۰۷

سلام این درسته که میگن موسیقی روح انسان فاسد میکند؟

نجمه
مرداد ۲۲, ۱۴۰۲ ۱۶:۵۸

سلام .. من یه دختر ۱۵ ساله ام .. در حالی که داشتم به دنبال موسیقی محبوبم میگشتم .. به سایت شما رسیدم .. واقعا فوق العاده بود حرفاتون .. من به موسیقی علاقهزیادی دارم و در مواقع شادی و ناراحتی موسیقی گوش میدم .. جالب اینجاست به صورت نا خودآگاه بعضی از گفته های شما رو رعایت میکردم .. مثلا موقع ورزش اهنگی رو گوش میدادم که باعث میشد حرکات رو با قدرت بیشتری انجام بدم .. یا مثلا وقتی ناراحتم اهنگی با ریتم ملایم گوش میدم .. گفته حاتون راجب رادیو پیام و و… واقعا جذاب بود من تازگیا رادیو آوا رو گوش میدم به دلیل اینکه موسیقی پخش میکنه .. و بارها و بارها شده شاهد به هم ریختگی اعصاب و عصبی شدنمبعد گوش دادن به این رادیو باشم …خلاصه که دمتون گرم استاد

ملیکا
بهمن ۲۰, ۱۳۹۸ ۰۶:۲۹

نیازی به بحث نیست ،تاالان کی تونسته هم قرآن گوش کنه هم موسیقی،کاری به گناه ….نداریم،اصلانمیشه دیگه نمی تونی ،من شده توخونه به جایی موسیقی سخن رانی انصاریان گوش کردم واقعاتاثیرگذاربوده،وقتی می خوام ازخونه بیرون برم تاثیرشو،روپوششم حس کردم دیدم،حالاشمافکرکنیدموسیقی ماهواره باشه چه جوری ازخونه میرم بیرون ….چراچون تحت تاثیراون آهنگ یاشرایط حجاب اون هاقرارگرفتم…..

فروشگاه اينترنتي
اسفند ۲۵, ۱۳۹۷ ۱۴:۱۱

واقعا سخنرانی دلنشین و عالی از بیانات استاد جاری است که ارزش زیادی را در روح و جسم ادمی به وجود میآورد

kia
بهمن ۸, ۱۳۹۶ ۰۸:۴۶

مطلب بسیار جالبی بود و جالبتر از آن کامنتهای مخاطبانتونه که نشان از تاثیر ناپذیری بعضیامون داره و این تفکر رو تقویت می کنه که خیلیهامون درگیرشیم: “حرف حق و درست اونیه که من میگم اگر تو علامه دهر هم باشی ولی حرفت با خواسته های من نخونه حرفات الکیه اما بی سواد باشی و طبق خواسته من حرف بزنی علامه دهری”

یونس
مهر ۲۲, ۱۳۹۶ ۱۷:۴۹

سلام
اقای رافئی پور شما ایا مدرک پزشکی داری که داری این حرف های اشتباه رو میزنی ؟
نظر یک دکتر متخصص درباره موسیقی :
http://www.hidoctor.ir/14898_%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C-%DA%86%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%BA%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF.html/
می بینید چقدر فایده دارد و اشتباه صحبت های شما را نیز تایید می کند که برای پیرمرد ۸۵ساله بسیار خوب است بعد شما می گوییید ادم را می کشد ؟
اقای رافئی پور شما ایا از ایت الله مکارم شیرازی هم بیشتر درس خوندی؟ ایشان فرمودند فقط اهنگ لحو ( یعنی موسیقی تحرک امیز (شهوت) (رقص) )نه همه موسیقی ها
و اما بزرگترین اشتباه شما درصحبت هاتون که نوشتید موسیقی دلیل اصلی فشار خون است مگه نمی گید این اوج باعث بالا رفتن یکدفعه ای فشار خون می شود :
پس چطور در مداحی ها با اون اوجهای دیوانه کننده که باعث کارهای عجیب غریب حرام نیستن برای بدن بد نیستن تازه صواب هم داره ؟!!!چطور همین مداحی ها تحرک کننده کننده نیستند با اون ریتم و اهنگ و وزن و اون اوجهای وحشتناک و باعث فشار خون نمیشن بعد اهنگ حرامه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقای رائفی پور یا شما از متخصص پزشکی و مکارم شیرازی بیشتر یا داری یا فقط می خوای بزور موسیقی رو خراب کنی

عبدالله
پاسخ به  یونس
مهر ۲۲, ۱۳۹۶ ۱۸:۴۱

سلام
اون مسیقی لهویه نه لحوی
شرطش هم تحریک جنسی نیست بلکه ماسب بودن برای مجالس لهو و لعبه، یعنی معمول عروسی ها و کنسرتها و مجالس به اصطلاح شاد!!!! وبه قول شما مناسب رقص و تحرک(نه تحریک جنسی)
مداحی و حتی قرآن هم اگر با همان ریتم و آهنگها خوانده بشه حرامه

یونیتی
مهر ۵, ۱۳۹۶ ۱۹:۲۵

ممنونم از شما و استاد رائفی پور.سخنرانی زیاده ولی حرفای این آدم واقعا به دل میشینه.

Hakimi
اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹

با تشکر فراوان از مدیریت محترم سایت
مدیر محترم خواستم توصیه ای به شما بکنم تا وقت شریفتون برای هدایت اینگونه افراد هدر ندهید زیرا که گویند : اگر کسی خواب باشد میتوان بیدارش کرد ولی امان از روزی که طرف خودش را بخواب زده باشد ، آنگاه هیچ کاری از دستت برنمیآید تا بیدارش کنی
اجازه دهید در خواب غفلتشان غوطه ور باشند
خدا رو شکر که هرکسی در قبر خودش میخوابد

ملودی
بهمن ۴, ۱۳۹۵ ۲۳:۰۰

سلام در این که موسیقی حرامه شکی نیست…امامان گفتن دیگه!!
اما من چیکار کنم ازش دل بکنم عاشق نواختن گیتار و پیانو هستم…
در اون زمانی که مینوازم فقط میتونم به اصول و قواعدش فکر کنم اصلا انقدر سخته که نمیشه به چیز دیگه ای فکر کرد منظورم شهوت و چیزهای دیگه ست!….
کلا مبحث هنر رو شیطان تسخیر کرده چون اثر گذاره…حالا اگه ما موسیقی و شاعری و….بر ضد خودش و به نفع خدا ودین استفاده کنیم قضیه خیلی فرق میکنه دوستان این نظر شخصیمه!

علی
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

چی میگی اقای زاعقی پور معلومه که اگه بگی علامه جعفری این گفته اثلا سمتش نمیریم چون دهه ۶۰ با تفکر امثال ایشون میگشت اما مردم جز ضرر چیزی دیدند ندیدند لا اقل اونایی که با ما صحبت میکنند که میگند چه قدر خوب شد اون دوران تموم شد اثلا مهمترین بحث همینه این راه نجاتی که مردم میخوایند زورکی بهش برگردونید قدیم بوده حرف علما بوده شاید یه عده حزب اللهی هر قدرم ضرر کنند از جمله خود شما پشیمون نباشید قبولم نداشته باشید اشتباه بوده اون واون راه اشتباه که ۱۵ ۱۶ سال حاکم بود وضرراشم گذاشت میخوایند برگردونید به همون دوران چون اون دوران کمتر از موسیقیشم ممنوع بود فکر نکنم اون موقع مردم سود میبردند والعان ضرر اگه بگی علامه جعفری گفته برا اینکه این افراد خیلی چیزا که واقعیت ندارندم میگند تو یه جا اتفاقا صحبت ایشون خوندم که موسیقی راندمان کاری میبره پایین چون باعث خمودگی میشه شما برید کلی کارمند کارگر دانشجو ببین که یا راندمانشون بالا هم رفته یا لا اقل پایین نیومده یا اگرم پایین اومده ثابت نشده به خاطر موسیقی بوده چون دید مذهبی قدیمی دارند فقط مطلبی که خودشون دوست دارند میگند یا شهید مطهری گفته موسیقی پرده حیا رو پاره میکنه کدوم بی حیایی بابا اگر بی حیایی هم باشه باعثش موسیقی نیست اخه این مذهبیا به یه چیزایی هم میگند بی حیایی همونطور که خشکای قدیم میگفتند که بچه ام خندش میگیره ولی اون دانشمند اروپایی غیر مسلمون حتی اگه نظرش چه در مورد فواید چه عوارض بی طرفه وواقعا چیزی که یافته رو میگه چیزی تحمیل نمیخواد کنه کاملا معلومه چرا از اون مذهبیه حرف نمیخوایم بشنویم از غیر مذهبیه چرا هر چند که خیلیاش حتی در صورت صحت واقعیت نداره که گفتم حتی اگه دانشمندان خارجی گفته باشند هرچند که فکر میکنم جعلیه

مدیر سایت
پاسخ به  علی
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

با سلام
مسائل رو با عم خلط نکنید!
در مورد موسیقی روایت وجود داره که ضرر داره دانشمندان هم ثابت کرده اند!
اینکه رائفی پور این مطلب رو بگه یا علامه جعفری هیچ فرقی نداره!!

علی
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

سلام اولا گروهی از دانشمندانم خلاف این ثابت کردند واثلا کلا چه مورد موسیقی چه چیزای علمی دیگه اختلاف نظر وجود داره خیلی وصرف ثابت شدن تو تحقیق یه گروه چه اونا که فواید ثابت کردند چه عوارض نمیتونیم قطعی بگیم ثابت شده ضمن اینکه گفتم خود شما میتونید برید خیلیا رو ببینید خواهر من چند ساله موسیقی گوش میده اما نه تنها راندمان کاریش نیومده پایین بلکه حتی تو مساعل خیلی خونسرده برعکس قبل حتی موقع هایی که من میخوام عصبیش کنم وبد ترین چیزا بهش میگم منتظرم یه عکس العمل نشون بده خیلی خونسرد برخورد میکنه حالا خونسردیه مختص خواهر من هست ولی اون راندمان کاری ودرسی میتونید خیلیای دیگه رم ببینید اما گفتید مساعل رو با علم حفظ نکنم اخه بحث دینی که نبود اگه بحث فقهی ودینی بود حرف شما قبول بحث این بود این عوارض تو واقعیت وجود داره یا نه ضمن اینکه میگم این راهی که شما دوست دارید چیز جدیدی نیست قبلا کمتر از موسیقیشم ممنوع بود اما فکر نکنم مردم اون موقع زندگی بهتری داشته بودند یعنی این راهی که شما ازش حرف میزنید ۱ بار امتحانش پس داده ۱۵ سالم پس داده اما اینکه گفتم جعلیه اخه جاهایی عوارضش خوندم دوتا اول نوشتند ضعف اعصاب وعمر کوتاه سومی زدند عامل فحشا لذت نبردن از مناجات با خدا این دوتا رو دیگه معلومه خود نویسنده نوشته نه دانشمند عامل فحشا و لذت نبردن از مناجات با خدا رو میگم بقیه حرفم تو متن بدی میزنم

علی
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

سلام مجدد البته من خلط اشتباها حفظ خوندم ولی جوابش میشه همون متن قبلی خلاصه میگم یه دهه ای کمتر از موسیقیشم ممنوع بود وشما راهی که تازه باشه وامتحان خودش پس نداده باشه رو معرفی نمیکنید همون روزگار قدیم میخوایند برگردونید یعنی مردم میخوایند برگردونید سر خط همون سفت بازی ها واقعا متاسفم که هنوزم قبول ندارید اون سفت بازی ها اشتباه بوده البته داداش وپسر عموی من خیلی شر تر از من بودندا ولی واقعا یه سری گیرای الکی هم تو همون دوران مسخره بهشون داده میشد مثلا عموی من که یه زمان از این سفتای ارتشی بود البته حالا از منم بد تر شده وخیلی گوش به ماهواره داره یه بار عکس داریوش که داداشم تو خونه داشت پاره کرد وکسی جرات نفس کشیدن نداشت هم چنین خیلیای دیگه که هنوزم اونجوریند شما هم اگه یه جا مهربونی کنی میخوای این مهربونی باعث شه از موسیقی کسی دست بکشه ولی اگه دست نکشه شما هم همون برخورد میکنید یا تو گزینش به خاطر تشهد نماز بلد نبودن هر قدرم طرف متخصص باشه بیرونش میکنند به شما بگم حقم بهشون میدید خلاصه راهی پیشنهاد میکنید که مردم یه بار رفتند یه بار خیلی سفت هم تو خانواده ها هم توجامعه اجرا میشد ویدیو ممنوع بود ونوارم از کسی میدیدند میگرفتند یه کار کوچک جنایت بود بد شما مردم میخوایند برگردونید به چیزی که ازش فرار کردند در مورد دانشمندا اتفاقا همین عموم میگفت تو یکی از برنامه های تلویزیون به اسم زنده باد زندگی خانوم یه روحانی واسه توجیه اینکه چرا حتی گردی صورتشم پوشیده هست گفته دانشمندا گفتند نگاه مردا یه اشعه ای داره که پیری زود راس میاره عموم ولی این حرفش راسته یکی گفت این دانشمندا کجا هستند یکی هم گفت پس این زنای برهنه ای که تو خارج همه میبینندشون چرا روز به روزم جوون تر میشند به خاطر همین خیلی چیزا رو میگیم جعلیه واگه زن یه اخوند بیاد حرف بزنه گوش نمیکنیم اما دانشمند غربی چرا چون حتی اگه نظر اشتباهی هم داده باشه وحتی به نظرمون مال اونم اشتباه باشه اون چیزی که یافته رو میگه بر اساس تعثبات حرف نمیزنه اون چیزی که تو پزوهشاش ثابت شده رو میگه حتی اگه به مزاغ ما خوش نیاد وحتی اگه اشتباه باشه اون چیزی که یافته رو میگه وهیچ تعثبی مثل خانوم این روحانی تو کارش نیست خیلی ببخشید ولی همسر روحانیا خالی زیاد میبندند ما نمونه اش تو فامیل داریم حالا خودتون روحانی هستید ناراحت نشید ولی از این نمونه ها زیاد دیدیم

مدیر سایت
پاسخ به  علی
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

با سلام
شما باز هم بیشتر مباحث را خلط میکنید!!
ما سیاستمدار یا مسؤول حکومتی نیستیم  که  (شما شما میکنید و…) و فقط احکام شرعی را نقل میکنیم!
یافته های دانشمندان هم از چند حال نسبت به احکام شرعی مسلم خارج نیستند!
یا با حکم شرعی موافقند یا مخالف!
 و یا اینکه آن حکم شرعی قابلیت آزمون و خطا و اینکه دانشمندان در مورد آن اظهار نظر کنند و دانشمندان توانایی درک آن را ندارند! (مثل اینکه نماز صبح دورکعت است و ظهر چهار رکعت)
آن حکم شرعی که با یافته های دانشمندان موافق است که بحثی در آن وجود ندارد مثل بسیاری از احکام از جمله موسیقی
آن حکم شرعی که با یافته های دانشمندان مخالف است مقدم بر نظر دانشمندان است چون همینکه هر روز یک یافته و یک نظریه ای دارند و نظریات قبلی را رد میکند دلیل بر عدم اعتماد به رای آنهاست! اما حکمی که از طرف عالم کل و پروردگار کل عالم است هیچگاه نقض نمی شود و همیشه موافق با خلقت، واقعیت و فطرت انسانهاست!
از لینک ذیل نظر مراجع و روایات را در مورد موسیقی بخوانید!
http://313fadaii.blog.ir/category/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9%20%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86/%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%20%DA%AF%D9%88%D8%B4/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C/

علی
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

وقتی من میگم شما شما خب روحانی ها بودند که اینکارا رو میکردند دیگه یا تو بعضی سخنرانی ها میبینم اخوندا وکسایی مثل شما که مخالف موسیقی اند طلبکارانه حرف میزنند واز حرف زدنشون معلومه که حتی موسیقی رادیو هم میخواند ممنوع کنند مثل قدیما بد اینکه میگید همینکه هرروز نظریه قبلی خود رد میکنند نشون میده خیلی قابل اعتماد نیست اولا خب در مورد عوارضشم همینطوره یعنی طرف ممکنه امروز بگه عوارض ثابت شده چند سال دیگه بر عکس حرف خودش بزنه یا برعکس یا نتایج تحقیقات دو گروه متفاوت عذاب دربیاد البته این حرفتون تا حدودی منطقیه ها ولی همون مورد اولی که گفتم پس تو مورد عوارضشم همینه ونمیشه حکم قطعی صادر کرد دوما فقط روانشناسی که نیست تو ورزش هست تو علم پزشکی هست حتی تو علم خود شما طلبه ها وحوزوی ها هم هست مراجع هم هر چند سر یه سری اصول مشترکند اما جاهایی صراحتا فتوا هاشون قشنگ عکس همه وفتوای اون یکی رد میکنه پس ما هم باید بیایم بگیم همین که مراجع باهم اختلاف دارند ونظر ثابتی ندارند قابل اعتماد نیست اتفاقا مراجع بعضی موقع ها حکم خودشونم رد میکنند وچیزی که حلال طبق فتوای خودشون بوده رو تو یه زمانی حروم میکنند وبد اون مدت دوباره حلالش میکنند مثل قضیه تنباکو مثل اقای مکارم که فیلم فرستادن حتی واقعی برا خارجیا تو جریان سال ۸۸ میگم ممنوع کرد ممکنه شما هم تو فقه امروز یه نظر بدی فردا خودت حرف خودت رد کنی این نظریه های جدید از طرفی حرفتون درسته ولی از طرفی هم طبیعیه ودلیل نمیشه چون تو همه علمی اختلاف است بدم من نمیفهمم شما بحث شرعی ومرجعیت که مراجع موافقند یا مخالف داریند یا بحث دانشمندان وبحث عوارض من که بحث سر نظر مراجع ندارم چون در اون صورت نیازی نبود مطالعه کنم معلومه مراجع از قدیم مخالف بودند العان مخالفند ۱۰۰ سال دیگه هم مخالفند اینکه چیزی نیست که کسی ندونه من بحثم سر عوارضش بود وروانشناسیش ونظر دانشمندان ضمن اینکه گروه های زیادی هم موسیقی درمانی ثابت کردند وتحقیقاتشون مثبت نشون داه شده اقا مبحثای دیگه رو باشه نمیگم ولی موسیقی مگه تو اون دهه ممنوع نبود شما که میگی حکم شرع همیشه خوبه واقعا اون موقع مردم چه ضرر کمتری تو زندگی بردند وچه عوارض کمتری تجربه کردند وچه سود بیشتری بردند منظورم ضررای مادی مثل همین ضعف اعصاب کوتاهی عمر ایناست باز نزنید تو کانال معنویت فکر میکنم به اندازه کافی از معنویت حرف زده شده ودیگه نیاز به حرفای جدید داریم

مدیر سایت
پاسخ به  علی
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

کسی با دنیا و نعمتهای خدا دشمنی نداره که بخواد حرام کنه یا حلال کنه!!
کسی هم حق نداره حرام خدا را حلال یا حلال خدا رو حرام کنه!!!
هر چه گفته میشه روایت و نظر مراجعه که از روایات اخذ شده!
در ضمن اختلاف فتوای مراجع مانند اختلاف علما در یافته ها نیست!
چون موضوع علم مراجع مسائل نقلی و تقریبا استدلالی است اما یافته های دانشمندانی که مورد بحث است امور تجربی و محسوس است.
در همچنین موسیقی انواعی داره و همه مراجع همه انواع موسیقی رو حرام نمی دونن!

موسیقی برای روح
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

تشکر.. موسیقی خوب و به خصوص موسیقی طبیعت می تواند روح نواز باشد و تاثیر مثبتی روب انسان بگذارد

مدیر سایت
پاسخ به  موسیقی برای روح
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

سلام
بله حتما همین طور است
البته موسیقی که ما مدنظرمان است خاص تر از موسیقی مورد نظر شماست و فقط مربوط به موسیقی مصنوعی و حرام است!
یا حق

ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

با سلام
صرف نظر از مباحث بالا و صحت همچنین اختلاف نظر یا عدم اختلاف با مباحث مشروحه فوق ( البته مخالفت خودمرا ابراز میکنم) . توجه به چند نکته الزامی. اولا مباحث با به شرط صحت برای هرچیز که در این جهان هستی است صدق میکنند. از خوردن و آشامیدن و تا پوشش و لباس. اما فرض بر حرمت یا حلال و حرام آنها نیست. با خوردن یه شربت آبلیمو ممکن است فشار شما بالا پایین بره. با پوشیدن یه لباس شما ممکن است بیمار شوید. اما کسی نمیگویید لباس پوشیدن حرام است یا حلال. خوردن حرام است یا حلال.
ثانیا هر حلال روزی ممکن است به جهت شرایط محیط حرام شود یا بالعکس. لباس پشیمن و زمستانی در تابستان هزاران عارضه بود میآورد یا مار بی دست و پا در گرسنگی صحرا شیرین تر از گوشت گوسفند در سیری آیت و این نکته برای هرچیزی صادق است حال اسمش را هرچه میخواهی بگذار.
ثالثا باید دید این صحبت ها برای چه مطرح میشه و چه کسی اون رو مطرح میکنه و با چه هدفی. سوال اساسی حلال و حرام بودن موسیقی نیست.
این اقای به اصطلاح کارشناس. متخصص آسمان ریسمان بافتن است. چهار نکته دردرست با دو نکته مجهول را قاطی میکند بعد له خورد ما میدهد بعد نتیجه خودش را میگیرد.
این آقا اگر در طرف دیگر ماجرا بود همچین این نکات را به هم میبافت که تو گویی حلالی به شیرینی موسیقی نیست.
اینها با حقیقت کاری ندارند دکان درست کرده اند. مسیحی هم بود همچیین از مسیحیت تعریف میکرد که الان از تشیع.
همین صحبت هارا کشیش کلیسا در مدح بیان خود میگوید و سیاه را سپید میکند.
به حرفهیشان نگاه نکنید به اعمالشان نگاه کنید.
آیت الله مطرحی در بیان مضرات چهارشنبه سوری اشاراتی دارد. در جایی میگویید اینها خانواده احمق ها هستند. میگویند این سنت پدران ماست. اما اینها خرافات است. اما همین آدم به دین اسلام که میرسد به تشیع که می رسد نمیگویید سینه‌زنی و زنجیر زنی و دخیل بستن و قمه زدن ال احمق هاست. چون پدرت شیعه است دلیل نیست که توشیعه باشی. از روی آتش پریدن خرافه میشود. به امام زاده دخیل بست عین ایمان. چاه جمکران مقرر می گردد و صلیب و چلیپا کفر و خرافه.
به حالشان بنگرید. دنیا برای ما بد است و اینها به دنیا سه دستی چسبیده اند. برای شبی روضه خواندن کیسه پر پول میکنند اما تو باید به رایگان اشک بریزی.تازه یک چیزی دستی باید نذر بدهی.
به سیاستشان بنگرید. آب برق مجانی میکنند. مارا به مقام انسانیت میرسانند. پول نفت را بر سر سفره ما می آوردن. جمهوری شبیه همین جمهوری فرانسه درست میکنند مقام هم نمی گیرند. چادد و حجاب هم اجباری نیست. کمونیست ها هم آزردند دست و زبان هم نمی برندهاعدام هم نمی کنند. ارتشی هم اقای خودش است و سالم و سر حال اعدام‌ نمی شود اوین هم میشود موزه. آخر سر هم خدعه نمی کنند.
تازه پدران ما چه حقی دارند برای ما تعیین تکلیف کنند گیرم که شاه آدم خوبی باشد چه معنی دارد آدم پنجاهعسال پیش از ما برای ما تعیین تکلیف کند.
حال یکی مرد است همه اینها را الان بگوید.
لواط حرامهاست اما برای ما نه آن بازجویی که مقلد اقای مصباح یزدی است.
ماشین ضد گلوله برای ما حرام است.
به سیاستشان بنگرید. سوریه که کودک ندارد گودزیلا دارد. ارث پدری اسد اسد است.ال خلیفه یزید و اسد امام حسین ( بلا تشبیه) . حکومت موروثی برای ما حرام است. کودک یمنی خونش رنگین تر از کودک سوری است.
چچن و مسلمانان چین آدم نیستتند. اما فلسطین مال امت اسلام است.

مدیر سایت
پاسخ به  ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

با سلام
بحث ما در این وبلاگ علمی و مذهبی بوده و ربطی به مسائل سیاسی ندارد!!!
برای طرح اینگونه بحثها به وبلاگهای ۷۳ فرقه یا مسیحیت شناسی مراجعه کنید.

ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

اینها پایش بیوفتد از یزید هم یزید تر میشوند. ما مخالف جمع حرف بزنیم میشویم سنت شکن و ضد هنجار. اینها حرف بزنید حرفشان عین سنت و هنجار است.
محمد که علیه دین امت قیام کرد هنجار شکن نبود اگر اینها بخواهند. اینها برای حکومتشان اجازه دارند نماز و روزه را حرام کنند چه رسد به موسیقی.
ما آخر نفهمیدیم جنس سبز امام حسینی بود یا اینها. هر دو سبز اند تا الف زیر پای ما سبز کنند. شاید اسفناج رو سرمان.
به حرفشان نگاه نکن به عملشان بنگر.

مدیر سایت
پاسخ به  ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

ادب را لطفا نسبت به حضرت محمد صلی الله علیه و آله و فرزند شهیدش حضرت امام حسین علیه السلام رعایت کنید

ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

برای اینها مطلقه اش مهم نیست. مهم سلطنت است یا ولایت.
برای اینها ادرار سگ مهم نیست. قلیل و کر بودن آب مهم است. کاسه آب که زبان سگ ابر بردار منحوس نجس است اما اگر همان سگ با ادرار بر آن بی افزاید کر میشود و پاک و مطهر است. اینها اهل اندازه اند اهل مقیاس با باکتری و انگلها و میکروب کاری ندارند.
اینها با سر مشکل ندارند. با چکسی بر سر چه چیز میگذارد مشکل دارند. تاج طلا بر میدارند تا جایش پارچه بگذارند. پپادشاهی که مسلط به چندین زبان دنیاست بی سواد است. کسی که خود اقرار میکند طبع شعر ندارد شاعری تمام عیار و با سواد می شود.
اینها با خود حرف مشکل ندارد حرف وقتی درست است که از زبان اینها باشد. اینها با زندان کاری ندارند زندان بان مال آنها باشد.

مدیر سایت
پاسخ به  ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

فکر میکنم نظرات شما آمیخته با سیاهنمایی و بدبینی است که منشاش منبع یا منابع آلوده فکری و ذهنی شماست.
در ضمن اینجا جای مباحث سیاسی نیست

ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

لطفا آهنگ سیندرلا رو هم گوش کنید تا به عمق پی ببرید البته اگر از خنده رودپیچ نشدید شانس آوردید

مدیر سایت
پاسخ به  ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

؟؟؟؟

ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

با سلام من برای این بخش یه متونی نوشتم میخواستم ببینم سانسور شده یا نرسیده اگه نرسیده با بنadrismach2014@gmail.com
میشه جواب بدین به ایمیل من اقا که پیامم تو پیج نره. خصوصی کردم

مدیر سایت
پاسخ به  ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

سلام متنتون رسیده ولی فرصت نکردم جوابتونو بنویسم
انشاءالله بدون سانسور  و همراه نقد نظرتان تایید خواهد شد.
سرم خیلی شلوغ است و فرصت کار فکری و وقتگیر رو ندارم.
یا حق

ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

با سلام. اولا که هیچ کدوم از حرف های منو جواب ندادیید. دو خط نوشتن وقت شما رو گرفتتتتت. واقعا شرمنده. ثانیا دیانت ما عین سیاست ما و سیاست ما عین دیانت ماست حرف من نیست. حرف شما و امثال شما بزرگوار هست. وگرنه مشکل از همینجاست که شما باید با سیاست کاری نداشته باشییینجو دیانت مردم رو در نظر بگیر ید. ناز نفستون
ثالثا من کجا به خودم اجازه دادم به حضرت محمد و امام حسین بی احترامی کنم. خوبه همیشه با صحبت‌هایی همین بزرگراهها تو کلامم استفاده کردم. هر چند شاید قبولشان نداشته باشم که البته با اینکه مسیحی هستم دارم. کلمه بلا تشبیه رو ندیدید. تازه این ادعای دو طرف بود که هرکدام خود رو به امام حسین نسبت میدادن نه من. چرا هر وقت توضیح و استدلال ندارید میگوید بی احترامی. این دیگه خیلی سنگین هست. چون تو کلام من ذره ای بی ادبی نبود. متن چند بار خوندم. این همه نوشتم پایینش نوشتن بی ادبی نکن!!!!!! اینم شد جواب اخهههههه باز اگر جایی توهین شد که نشد از امام حسین شرمنده

مدیر سایت
پاسخ به  ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

سلام
تقریبا همه رو جواب دادم و البته کمی دیرتر
چهار پنج تا وبلاگ دارم که همه فعال و براشون پست میذارم و نظرات رو جواب میدم مشغول تحصیل هم هستم
شما تو مغازتون نشسته و مشتری آمد جوابش را می دهید و بقیه وقتتان را برای ما کامنت میذارید و انتظار دارید بلافاصله جواب بدم و تایید کنم .همین  الان هنوز کامنتهای فروردین رو فرصت نکرده ام جواب بدم.
کی گفته نباید با سیاست کاری داشته باشیم، گرداندن همین وبلاگ هم کار سیاسیه!!
شاید منظورتان از سیاست حکومت داری است که بازهم اشتباه میکنید.
همینکه حضرات رو مثل پسرخالتون و بدون آوردن القابشان و علیه السلام میارید بی احترامیه.

ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

با درود. مرسی از وقتی که به من اختصاص میدین. اولا با یک دست چند تا هندوانه بر ندارید بهتره. آدم یک کار درست و کامل انجام بده بهتره. البته با کمال احترام من باب امر به معروف بود وگرنه ما که بخیل نیستیم ایشالله کاسبی پر رونق تر باشه و ده تا و سایت دیگه هم بزنید.
دوم بی احترامی با احترام گذگذاشتن فرق داره من شاید کلماتی که شما به جهت احترام میگذارید رو بکار نبستم اما بی احترامی نکردم. در عین حال محمد و مسیح خود رو با القاب نمی خواندن. این القاب ساخته و پرداخته شماست. و محبت من به این عزیزان در این است که اونها رو مثل پسرخاله و برادر و پدر خطاب میکنم. اگر کسی قرار گله کنه خود این عزیزان هستند. از قدیم گفتن شاه میبخشه شاهچه نه!!!!
یاد داستان سنگسار مریم افتادم.شما جز اون دسته آیید که سنگ برمیداری تا حکم خدا رو جاری کنی. اما پیامبر کاری میکنه سنگت رو به زمین بندازی. واسه همینه که یکی میشه محمد و یک ملیارد آدم میشن یکی شبیه شما….
معرفت در گرانیست به هرکس ندهند. پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند

مدیر سایت
پاسخ به  ادریس
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

سلام
ممنون از تذکرتون
ولی کار ما کاسبی نیست و سایتهایمان را هیچ کس یا ارگانی حمایت نمیکند.
هیچ انسان بزرگی خودش را با احترام و القاب صدا نمیزند و این وظیفه به قول شما شاهچه هاست که به وی احترام بگذارند.
شما ادعا کرده بودید که مسیحی هستید که به نظر ما مسیحی هم نیستید چون هیچ احترامی به حضرت مسیح علیه السلام هم قایل نیستید.

اسماعیل
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

با سلام خدمت دوست گرامی.
بخدا من دانشجوی دکتری روانشناسی هستم و بیش از ۲۰ مقاله ISI و بیش از ۳۰ مقاله ISC دارم و ۵ جلد کتاب نوشتم. حیف نمیتونم خودمو معرفی کنم. ولی خداوکیلی شما اگه واقعا مبلغ دین هستی چرا در مورد مسئله ای که تخصص ندارید الکی و بدون کار علمی مطلب می نویسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجای دنیا نوشته شادی و خنده برای سلامتی ضرر داره؟؟؟؟؟؟؟؟ من شما را ماینده قشر روححانیت فهیم نمیدونم چون اگه خلاف این بود شما غیر مسئولانه دید افراد را نسبت به خودت و جامعه روحانیت تغییر نمیدادید. لطفا بدون اگاهی و تخصص ننویس. تورو خدا نکنید اینکارو

مدیر سایت
پاسخ به  اسماعیل
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

سللام علیکم و رحمهالله
ممنون از حضور گرمتان
ما فقط نقل قول کردیم که البته از این جهت که موافق با نظر ما در مورد ممنوعیت(حکم به حرمت نمی دهیم چون در جایگاه حکم نیستیم!) و مضر بودن و حداقل متلف بودن وقت توسط موسیقی است.
در ضمن هیچ جای دنیا ننوشته شادی و خنده برای سلامتی ضرر داره!!!
اما شما بگید کجای دنیا نوشته شده موسیقی برابر است با شادی و خنده؟؟؟؟؟؟ مگر شادی و خنده منحصر در موسیقی است و هیچ راه دیگری برای 

شادی و خنده وجود ندارد؟؟؟!!!
در مورد نظر دادن به مضر بودن یک چیز لازم نیست در مورد آن چیز تخصص داشته باشید! و البته اگر منظور شما متخصص بودن در علم روانشناسی یا پزشکی است که ما باز هم به نظر ما برای نظر دادن در مورد مضر بودن موسیقی لازم نیست روانشناس یا پزشک باشی!!
روانشناسی برای رهایی از اضطراب و نگرانی دستور به استمناء می دهد!!!!
آیا ما باید سخننان روانشناسی را بپذیریم؟؟؟ در حالی که پزشک حکم به مضر بودن استمناء می دهد!!
نه برادر ما تا زمانی که نظر به اصطلاح متخصصان با نظر اسلام منافاتی نمداشته باشد آن را می پذیریم وگرنه نه!

جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰
دوست عزیز راستش زیاد من با مطلبت حال نکردم به نظرم از بیخ مطلبت مشکل داره یک جا گفتی بتهوون در سن ۳۰ سالگی به خاطر ضعف اعصاب جوونشو از دست داد ولی من فکر نکنم به خاطر موسیقی باشه اگر اینطور باشه اقای پرویز یا حقی در ۷۰ سالگی به خاطر مسدومیت و ناتوان بودن در نواختن باعث افسردگی شد سپس به از افسردگی جوونشو از دست داد 
این مطلب فکر کنم کلا معنیش این باشه موسیقی گوش نکنیم ولی من چند ماهی موسیقی گوش میکنم حال خیلی خوب شده بعضی از عادت های بدم ترک کردم انقدر تاثیر داشت 
خواهشنا ذهن عوام رو منخرف نکنید 
مدیر سایت
پاسخ به  جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

باسلام
این بنده خدا علمی صحبت کرده شما هم علمی جواب بدید!
یا حق

جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

عزیز خوب این مطلب میگه به موسیقی گوش نکنیم ولی من که حالم خوب شده با خواندن این مطلب نباید به موسیقی گوش در صورتی خیلی نسبت به گذشته حالم بهترشده 

اصلا چه دلیلی بهتر از این که من با گوش دادن موسیقی عمل اثتمنا رو ترک کردم 
یک سوال دینی دارم ازت مرجعم اقای خامنه ای است من به موسیقی های قدیمی مخصوصا خانم ها گوش میکنم ولی اصلا تحریک نمیشوم حالم هم خیلی خوب شده اقای خامنه ای هم گفته اگر تحریک امیز نباشه مشکل نداره پس مشکلی نداره گوش کنم درسته 
مدیر سایت
پاسخ به  جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

با سلام
الحمدلله که از گناه … نجات پیدا کرده اید.
به فتوای همه مراجع گوش دادن به صدای زن حرام است.
والاه به خدا اگه من هم از خدا نمی ترسیدم خیلی دوست داشتم صدای زنان مخصوصا قدیمی ترها را گوش کنم.
اینکه موسیقی در خیلی موارد لذت بخشه شکی در آن نیست. اصلا مشکل همین لذت بخش بودن آن است که غفلت زاست. به فتوای همه مراجع موسیقی مناسب مجالس لهو و لعب حرام است و یقینا در این مجال برای نهایت لذت از این نوع موسیقی ها استفاده می کنند.

جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

ممنون از پاسخدهتون ولی مگه اقای خامنه ای نگفته حرام نیست اگه تحریک امیز نباشه که مال من اصلا و به هیچ وجه نیست من مرجع ام ایشون هست پس میتونم گوش کنم ولی شما میگی همه ی مراجع گفتن حرامه پس افای خامنه ای چی گفته لطفا با اطلاعات نظر بدید

در ضمن من نماز هم الان که موسیقی گوش میکنم زوتر از بقیه موقع ها وقت هایی که گوش نمیکردم میخونم 
یک نکته دیگه شما گفتید مرگ بتهوون به خاطر موسیقی بود در صورتی بتهوون به خاطر مصرف سرب جان خوشو از دست داد 
مدیر سایت
پاسخ به  جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

سلام
خواهش میکنم
در مورد گوش کردن صدای زن همه مراحع متفق بر حرمت هستند.
در ضمن ما فقط اظهارات آقای رائفی پور رو نقل کرده ایم.

جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

عزیز من که دروغ نمیگم اینم لینکش

لصفا برو بخون بعد بگو شما که اصلا اینم متنش 
-اگر صداى زن (چه به صورت تک خوانی و یا همخوانی با زنان و یا با مردان ) به صورت غنا نباشد و گوش دادن به صداى او هم به قصد لذت و ریبه نباشد و مفسده‏اى هم بر آن مترتّب نشود، اشکال ندارد، اگر مفسده داشته باشد و یا تحریک شهوت بکند، جایز نیست.
مدیر سایت
پاسخ به  جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

ممنون از پیشنهاد غیرشیطانیتون !!!!
امام و پیشوای بنده ائمه معصومین علیهم السلام هستند نه آنچه هوا و هوسم می گوید!
در ضمن بنده از مرجع تقلید خودم تقلید میکنم و همچنین به هیچ عنوان دست به کار شبهناک نمی زنم!!
به این احادیث توجه کنید:

پرهیز از شبهات از منظر قرآن و روایات
جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

عزیز خب منم همونی گفتم که شما گفتید در ضمن مگر ما نباید از مرجعمون تقلید کنیم من همونی که اقای خامنه ای میگه رو انجام دادم بازم هم گفتم من اصلا به قصد شهوت و این چیزا گوش نمیکنم اگر اینجوری بود به جای ترک اثتمنا باید بیشتر به این عمل گرایش پیدا میکردم 

مرسی که از اینکه وقت گذاشتی و با من بحث کردید 
موفق باشید 
مدیر سایت
پاسخ به  جلال
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
موفق باشید

Akhond kosh
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

مذهب ابزاری در دست گرگانی است که خود را گوسفند نشان می دهند

مدیر سایت
پاسخ به  Akhond kosh
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

شما تشریف بیارید بدست بگیرید و خودتان را همان که هستید نشان بدید!

مینا
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

موسیقی طبق نظر پیامبر ص حرام است وبس

مدیر سایت
پاسخ به  مینا
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

یقینا

erfan
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

عالی بود واقا معرکه بود

علی 78
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

اونایی که به موسیقیای مبتذل گوش میدن وقتی این مطلبای آقای عارفی پور رو میشنوند منطق بهشون میگه دیگه موسیقی گوش نکنن ولی چون می خوان درستی کاراشون رو به قول خودشون اثبات کنند میگن کل مطلب دروغه …..

دوما آقای رائفی پور هم گفته بودن که موسیقی مثل یه دارو می مونه بستگی به جای مصرف و فرد مصرف کنندش داره

وازهم مهمتر اینکه واقعیت موسیقی ایران و جهان جوریه که انسان رو به ابتذال و شهوت می کشونه و غالبا حرام اند چون محتوای اونا در مورد مثلا پدر ، مادر یا خواهرشون نیس که در مورد دوس دخترشون هست

کلا یه موسیقی سه رکن داره محتوا ، ریتم ، خواننده که اگه هر کدوماش مشکل داشته باشه کلا اون موسیقیم مشکل داره برای روح و روان و سلامت انسان

ولی از همه مهمتر آیا درسته تویی که اشرف مخلوقاتی به چیزی گوش بدی که هم وقتتو تلف میکنه و هم نه به درد دنیا و نه به درد آخرتت می خوره بلکه تو رو از خدا دور یکنه و روح و روان پاک و خدایی تورو پراز این حرفای چرت و پرت بکنه……

واقعا از محتوای این موسیقی ها چی یاد می گیری که مثلا(موی تو دشت گندمزار منه و یا مثلا ….)

این چنتا حدیث رو بخونید (ولی لطفا نگید که اینا همش دروغه..)

رسول خدا (ص) : گوش فرا دادن به صدای لهو گناه است و نشستن در مجلس آن فسق و لذت بردن از آن کفر است
امام باقر (ع) : غنا گناهیست که خدا به سبب آن وعده ی آتش داده است
امام صادق (ع) : اگر در منزلی چهل روز نوای موسیقی پخش شود، شیطان وارد شده، چنان قدرت نمایی کند که غیرت و حفظ ناموس را از او بردارد، آنچنانکه حتی اگر به ناموس وی هم تجاوز شود، در نزد او اهمیتی ندارد
امام صادق (ع) : خانه ای که در آن غنا باشد، از فساد و فحشا مصون نخواهد بود
امام صادق (ع) : از غنا و موسیقی دوری کنید زیرا موسیقی حیاء را از بین می برد، شهوت را زیاد می کند. مردانگی را نابود می سازد، و هر کاری که شراب می کند موسیقی هم انجام می دهد. گوش دادن به غنا، قساوت قلب می آورد و در نتیجه باعث فراموشی خدا و معنویت می شود و اعتقادشان به جهان پس از مرگ سست خواهد شد.
رسول خدا (ص) : کسی که به موسیقی گوش کند در قیامت در گوش او سرب آب کرده ریخته میشود.
رسول خدا (ص) : موسیقی مقدمه نزدیک شدن زن و مرد از راه نامشروع است.
امام صادق (ع) : خانه ای که در آن موسیقی باشد از بلاهای ناگهانی در امان نیست و دعا در آن خانه مستجاب نمی گردد و ملائکه در آن خانه رفت و آمد نمی کنند .

علی 78
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

آیا درسته تویی که اشرف مخلوقاتی به چیزی گوش بدی که هم وقتتو تلف میکنه و هم نه به درد دنیا و نه به درد آخرتت می خوره بلکه تو رو از خدا دور کنه و روح و روان پاک و خدایی تورو پراز این حرفای چرت و پرت بکنه؟؟؟؟؟

به این حرف یه ذره فکر کنید…..فبل اینکه تکذیبش کنین

از مدیر سایت واقعا تشکر می کنم موفق باشید در پناه حق…. ممنون

مسلم
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

با تشکر از استاد موسیقی آنطور که پیامبر و اهل بیت فرمودند اگر با هوسرانی و شهوت همراه باشد حرام است. و در مورد مطلب استاد هم باید بگم که ایشون بیشتر از نظر علمی صحبت کردند که اینم ثابت شده واقعا که موسقی کلا اثر گذار هست حالا چه خوب چه بد. و نظر ایشون مورد تأیید هست چون اگه موسیقی تأثیر گذار نبود کسی گوش نمیداد.

یه آدم
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

سلام 

به نظرم اولین اشتباهی که دوستان و آقای رائفی پور ممکنه داشته باشند تفسیر خود واژه ی موسیقی هس 
ببینین اینو همه میدونن که گستره ی سبک های موسیقی بیشتر از چند سده گذشته شده و موسیقی این دوره تا حد زیادی به مسائل انتزاعی مربوط میشه و حالت هنری و ذهنی پیدا کرده و خلاف گذشته که تنها دلیل زیبایی موسیقی احساس لذت بعد از شنیدن اون هس الان کاملا واضحه که توی تفسیر موسیقی خلاقیت و نوآوری و هدف از سرودن قطعه ملاک شده پس موسیقی که حالت مطرب داشته باشه خیلی کمتر رواج داره (اینو به عنوان یه مخاطب موسیقی از شنیده ها میگم و چیزایی که واضحه و واسه همه ثابت شدس پس لطفا نپرسید مبنای این حرفا چیه و …) ببینید موسیقی دوران گذشته برای تاثیر گذاری کلام عاشقانه و غنایی به کار گرفته می شد ( که اگه موسیقی سنتی ایرانی رو گوش کرده باشید متوجه حرف من میشید)
برای تاثیرگذاری کلام عارفانه هم استفاده میشد نمونش تصنیف هایی از اشعار مولوی 
اما الان موسیقی حالت هنری پیدا کرده و ارزش موسیقی مطرب که محتوای زیبا و خلاقانه ای نداره کمتر شده
پس مهمه که برداشتتون از خود واژه ی موسیقی خیلی متعصبانه و مطلق باشه یا یه کم هم در مورد انواع موسیقی اطلاع داشته باشین 
ببینین من دقت کردم توی روایات به موسیقی مطرب اشاره شده و این نوع موسیقی هر چه قدر هم که بگذره همه میتونن یه قطعه غمگین رو از یه قطعه مطرب تشخیص بدن 
در مورد حرف های آقای رائفی پور که من مثال نقض زیاد واسه حرفاش سراغ دارم نمونش داستان بافی در مورد قضیه بک‌وارد قطعات موسیقی که حرفای ایشون مبنای علمی ندارن و از حرفای مسیحیان افراطی دهه هفتاد و هشتاد گرفته شده و خود ایشون از خودشون اطلاعاتی ندارن ! 
همینطور اظهاراتشون در مورد موسیقی و ترک Hotel California هم به وضوح مغرضانه بود اما متاسفانه کسی وقتی برای اصلاح اشتباهات گسترده این آقا نمیذاره و یه عده از مخاطبینش در مورد موسیقیدانان و ظاهر غربیشون داستان بافتن های آقای رائفی پور رو باور میکنن
و در آخر ؛
به هیچ چیزی مطلق نگاه نکنید
از این حرفا قصد تخریب ندارم و به هیچ عنوان منظور سیاسی از این حرفا نداشتم 
با تشکر ؛)
بنده خدا
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

سلام ببخشید میشه منبع سخن های پروفوسورهای ذکر شده رو نام ببرید با تشکر.

مدیر سایت
پاسخ به  بنده خدا
آذر ۹, -۶۲۲ ۰۰:۰۰

پاسخ:

سلام علیکم
ما مفقط سخنرانی رو بارگزاری کرده ایم

62
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا نظر بدهید.x