Take a fresh look at your lifestyle.

حد شرابخوار و حلال کننده حرام

0 726

%d8%ad%d8%af-%d8%b4%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d9%88-%d8%ad%d9%84%d8%a7%d9%84-%da%a9%d9%86%d9%86%d8%af%d9%87-%d8%ad%d8%b1%d8%a7%d9%85شخصى به نام «قدامه بن مظعون» شراب خورد، عمر خواست او را حد شرعى (در این مورد هشتاد تازیانه ) بزند، قدامه گفت : زدن حد بر من واجب نیست زیرا خداوند مى فرماید: «بر آنان که ایمان آورده و کردار نیکو کرده اند، چیزهایى که مى خورند تا آنگاه که تقوى و عمل صالح داشته باشند، باکى نیست». (مائده / ۹۳.)

عمر او را حد نزد. خبر به حضرت على (علیه السلام) رسید، لذا آن حضرت نزد عمر آمد و بازخواست فرمود که چرا قانون خداوند را اجرا نکردى ؟!

عمر همان آیه را خواند، امام فرمود: قدامه مشمول این آیه نیست ، زیرا آنها که ایمان به خدا آورده اند و کار نیکو انجام مى دهند، حرام خدا را حلال نمى کنند، قدامه را بازگردان و از او توبه بخواه ، اگر توبه کرد بر او حد خدا را جارى کن و گرنه باید به قتل برسد زیرا با انکار حرمت شرابخوارى از اسلام خارج شده است .

قدامه سخنان حضرت را شنید و توبه کرد و از گناه دست کشید اما عمر نمى دانست حد او چقدر است . سپس از امام على (علیه السلام) پرسید: آن حضرت فرمود: هشتاد تازیانه.

(ارشاد مفید، ص ۹۷.).

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به این نوشته

لطفا مطالب این وبسایت را با ذکر منبع و لینک مطلب منتشر کنید!

لینک کوتاه مطلب : https://nidamat.com/?p=3823

مطالب مرتبط
حمایت مالی از گناه شناسی

وَ جاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ؛ وجهاد کنید در راه خدا با اموال و جانهایتان (توبه 41)

عزیزانی که تمایل دارند در اجر اخروی تعالی اخلاقیات در جامعه، نشر و تبلیغ احادیث و معارف اهل بیت علیهم السلام و انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر، شریک باشند تقاضا میشود که ما را در پرداخت هزینه های جاری سایت گناه شناسی از قبیل هاست، پشتیبانی فنی ، تالیف و تولید پستها و… یاری فرمایند.

اشتراک ایمیلی در نظرات این پست
اطلاع از
جهت اطلاع از پاسخ دیدگاه، ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا نظر بدهید.x